Holmer Creative Commons License 2021.12.01 0 0 15193

Ma is lehet,csak nem éri meg,mert milliókba kerül az eljárás. Átalakítás még istenes ezeknél,hogy ne menjen csak 25öt,illetve ne teljesen zárt fülke legyen,de  egy olyan tervező,aki ezt  megtervezi nem 100ezerért dolgozik,utána ezt meg is kell csinálni,olyan mühelyben aki erről papírt is ad ki,az mondjuk uaznál egy napos munka max :D.  Aztán hatósági vizsgára jelentkezés, engedélyek,illetékek befizetése,elbírálás után mehetsz vizsgára tréleren megyei Nkh állomásra. Aztán ha megvan örülhetsz.   Ez így  1millát veri alsó hangon.

Azt már tényleg el lehet felejteni,hogy uaz marad és mehetsz vele 80at. El kell vinni hatósági vizsgára,azt meg csak ugy lehet hogy erre hivatott tervező ,erre hivatott szakmühely aki ezt meg kell csinálja,mert ki fogják próbálni,ez a minimum. Visszaalakítani meg mindent vissza lehet,de ne fogjanak meg vele 80al :D mert örökre elveszik a forgalmit. 

Egyébként még sok olyan kisteher meg  erdei autó van,amin piros rendszám van,hiszen a zöldet nem engedik már, a pirosat is csak a fenti módon.  A forgalmiban záradékként ott kell lennie az átalakítás és vizsga akta számának,amiből az NKH adattárában  kell egynek lennie, egynek meg a tulajnál. Ha ez nincs így,akkor nem lesz többé piros rendszám a kocsin.

Szóval ha sok pénze van,mindent lehet.

Előzmény: zerhanova (15192)