buvar kund Creative Commons License 1999.12.23 0 0 25
Nincs Veled semmi baj. A körülményeket kell összhangba hozni.
Adott egy Nő (így, ez fontos, sőtt ez a lényeg), aki kétségtelenül különleges. Még akkor is, ha ezt a tulajdonságát túlságosan hangsúlyozza. Szerintem meg kell találni azokat a körülményeket, embereket, riprtalanyokat, műsorokat, fórumokat, ahol ezek az különleges, átlag feletti adottságok érvényesülnek. Az adottságokat pozitív módon hangsúlyozva, nem pedig az óriási ellentétre építve, bár van ahol ez is passzol. Magyarul a Heti Hetes nem a te világod, a Komédiumbeli jazzkoncert és társai már sokkal közelebb állnak Hozzád.
Az a benyomásom, hogy még keresed az utat, hogy hol tudsz igazán érvényesülni. A kevésbé sikeresnak tartott megnyilvánulásaid szerintem próbálkozások új területen. Persze ez csak egy kerítésen kívüli kibic meglátása...
Mostanában kezdesz divatba jönni, egyre több helyen lehet hallani Rólad. A mennyiség viszont nincs mindíg egyenes arányban a minőséggel. Az ismertség ellenben óriási dolog, nagyon sok mindenre lehet használni. Például lehet belőle népszerűséget csinálni.
Ne add fel!
BK