xtctraxx Creative Commons License 2021.11.08 0 0 35007

Nem is szólok az eszmefuttatásba bele, csak jelezni szeretném, hogy nálam a Ledlenser P7R Signature feltűnően gyorsan merül.

Tény, hogy forrósodik is, ergo használja az elérhető maximális fényáramot. Eddig a lakásban nem volt az étkező asztal felett lámpa, mindenféle talpra állítható modellt használtam a vacsorához, hogy rendesen lássunk (a plafonról visszavert fényben). A P7R Signature nagyon jól bevált erre a célra, de melegedett és merült is gyorsan, gyorsabban, mint a többi lámpám. A Seeker 2 Pro volt talán a második legjobb. Az MT14-et tettem most át CC módba, most azt tesztelném, de közben oda szerkesztettem egy hálózatról működő lámpát, szóval ez a probléma megoldódott. De érdekes tapasztalás volt.

Mint ahogy az is, hogy a múltkorában a túra végére feltettük a fejlámpákat, és bizony a Perun annak ellenére, hogy magas és turbó fokozatokban is használtam alig merült. Ez nagyon kellemes meglepetés volt. Mondjuk a HC65 v2-t már megrendeltem, szóval nem lesz a Perun a "fő" fejlámpám az is tuti.

Rossz tapasztalatot is írok: Olight M1T Raider EDC lámpámról. Már másodjára szívatott meg, hogy lemerült használat közben. Sajnos ebbe nem tettek semmi jelzést, vagy jelzés értékű villantást, hasonlót, ez bizony menet közben egyszer csak kikapcsol és kész-vége, sötétben maradsz. Szóval ennek a lámpámnak mennie kell, engem még egyszer nem szívat meg. Pedig nagyon szerettem, az üzemidő is egész korrekt volt az előző 16340 akkus lámpámhoz képest, amit a harmatos üzemidő miatt cseréltem le. A fénye az nagyon jól használható volt és a faék kezelést is szeretem, de rettentően felbosszantott tegnap este.

Jó hír: Megrendeltem a BLF LT1 legújabb kiadását, amin már Anduril 2 van. Az Anduril 1 nekem ugyan olyan haszontalan volt mint a Narsil, most ezzel is teszek egy próbát, hátha...

Előzmény: FBLLMAG (35006)