Les Connex Creative Commons License 1999.12.14 0 0 7
Tito,

Egyelőre várok, mert ismét érdekelt vagyok rádióépítésben. Pénteken tudom meg, hogy kezdhetek-e, vagy sem, mert a testület akkorra dönt. Személyes mailben írok még!
Egyébként mennyire vagy ismerős ezekben az ISDN-cuccokban? Engem érdekelne, hogy milyen kütyüt kell vennem, ha egy bérelt ISDN-vonalon akarnám elvinni a jelet mondjuk Dunaújvárosból Budapestre, 384 kbit/sec sávszélességgel. Erre senki semmi konkrétumont nem mond a MATÁV-nál sem. Ehhez kéne még egy 64 kbit/sec adatcsatorna is, ami egy MPX-szel elvesz a sávszélességből, ha igény van 1-2-3 beszédcsatornára.
Aszonta az Antenna Hungaria, hogy ők csak 384 kbit/sec sávszélességgel foglalkoznak, mert a kisebb rosszabb. Ha belegondolsz, az MP3-as tömörítés már 128-on is brilliánsan szól, igaz még nem volt időm saját magam megmérni a torzítési, s/n, és a dinamikai jellemzőit.
Egyébként most fejlesztünk egy shareware adásvezérlő szoftvert, mert sokaknak nincs pénzük milliókat kiadni egy ilyen rendszerre. A tervek szerint 40 rugó körül lesz a regisztrációs díj, amit 30 nap ingyenes használat megelőz. Már megy két hangkártyával a dolog, és speciálisan rádiós (és nem DJ-MIX!) célokra készül. Tud crossfade-t, reklámblokk-lejétszást (nincs szünet a reklámok között), stb. A Master kártya egy SBLive, a slave (vagy PFL) pedig egy kommersz, olcsó hangkártya (pld. Crystal, 2500.- áron). Két SB nem megy együtt, sem 16, sem 128, sem live. Röviden ennyi, a többit később!

Les

Előzmény: .Tito (6)