shadoe Creative Commons License 2021.09.24 0 0 3816

Ezen az oldalon webkamerás interjúkra keresnek jelentkezőket. Hasonló, mint a felmérés oldalak, csak egy moderátorral beszélgetve mondod el a véleményed. A kérdőíves oldalaknál jóval magasabb összeget fizet. Én eddig egy 45 perces banki interjúért kerestem 22 eurót. Az interjú magyar nyelven történt, az oldal kezelőfelülete angol. Azonnal kifizetett még aznap. Nagyon ajánlom! Regisztrálni tudtok itt: https://hellopingpong.com/become-a-tester/?r=OLeqA

Emellett akit érdekel, ez sürgős és aktuális, egy hasonló cég bízott meg toborzással. Szintén webkamerás beszélgetésre keresnek 25-40 közötti hölgyeket, akik a Pennyben rendszeresen vásárolnak. A beszélgetés 120 perces, a jutalom 7000 ft-os Penny vásárlási utalvány postán. Én pasi vagyok, tehát részt nem vehetek, gondoltam, hátha jól jön az utalvány valakinek. Szeptember 30-án zajlik a webkamerás interjú. Akit érdekel, a shadoe@citromail.hu emailen elküldöm a részleteket. Köszönöm.

Akit a kérdőíves oldalak is érdekelnek, a http://kerdoivek.nanoweb.hu/ oldalon csináltam magamnak és másoknak is egy rendszerezést azon oldalakról, amik működnek is, aktívak is, nekem eddig fizettek is.