F-lökött Creative Commons License 2021.08.12 -3 0 3031

A játszadozás addig terjed, míg a játszadozó kerül olyan helyzetbe, hogy kipenderítik. Miért ?-> már elregéltem.

 

Illetve mert már végre nekem is a bögyömben vannak :) Ez a kettő dominál.

 

Szabadon választott számomra, mikor - miért - mely témában - hányszor és akkor csak miért is, tán úgy 20-25 lehetőséget összeszámoltam.

 

Örüljenek, hogy még van állásuk, tán 1/2 év múlva nem lesz......Bögy ide - vagy - oda, maradjunk annyiban, ramaty világ lesz a cégnek és számokra is.

 

Ebbe természetesen a megtagadott adatszolgáltatás, meg a többi is szerepelni fog...

 

.....és ez nem fenyegetés volna, hanem ígéret lenne......részleteket nem árulom el, lesznek meglepik, mindenhonnan.......bármikor.......bármiért.

 

Így távozom, nem kívánom végignézni a hattyú halálát...., illetve a sok-sok trollkodó érdemtelen hozzászólását, a nagy semmihez, amiért én leszek a felelős számukra, mindezt úgy kivitelezve, hogy hsz.-eiket addig tudják nyomni ide, míg üzemel a fórum szervere és a cég is bevállalja az üzemeltetést.

 

Kérdés, meddig fogják tudni bevállalni az üzemeltetést, halmokban álló eljárások között. Egyik a másik után......

 

Előre sajnálom Őket, pedig csak önelégült - öntelt banda, ugyanúgy mint az itteni csipet csapat, annyi kivétellel, hogy az itteniek jó része, még tanulatlan is !!!!

 

Szóval -> tibtiborkaba_new :

 

Lehet okoskodni és észt osztani, de van is mire ???? Mivel felfogása kétséges, elárulom, nincs mire......

 

Szóval nem véletlenül nem vagyok...inkább a családdal vagyok, ez az egész pedig mehet nyugodtan a levesbe........úgy ahogy van.

Előzmény: tibtiborkaba_new (3027)