LézerPulyka Creative Commons License 2021.06.07 -3 1 55

Szerintem pedig pont nem megy ki a CD sem a divatból. Persze valóban csökkent a népszerűsége, míg a vinyl-nek nőtt. Igen ám, de még mindig gyártanak cd-playereket. A hifis, high-end audiós webshopokban is vannak ugyanúgy cd/sacd-lejátszók, vagy cd-futóművek. Továbbá, azok az üzletek (webshopok), ahol lehet kapni vinyl-t, ott mindig van CD is! A mai énekesek, zenekarok albumai ugyanúgy megjelennek cd-n is. Oké, persze manapság már nem a lemezeladások azok amik döntőek, hanem mondjuk a youtube-os nézettség. 

 

Amúgy pedig, ha már a topic címe magnódeck helyett.... A kazetta is kezd visszajönni. Nagyon sokan keresnek magnódeckeket és kazettákat, rogyásig van vele a jófogás, vatera, ebay, marketplace...stb. Persze erősen réteghobby, de mint láthatod 2021 van, és még mindig keresik hiába ezeréves cuccos. 

 

Pár évvel ezelőtt, a dvd-re és a blu-rayre is azt mondták, hogy jön a netflix, meg a többi egyéb streaming, meg az online filmezés. Ki fog halni mindkét formátum. Aztán... lám-lám... a mai napig a legújabb filmek is megjelennek dvd-n, 3d-s vagy 4k-s vagy csak sima blu-rayen. 

 

 

Előzmény: XNC (54)