Warlimont Creative Commons License 2021.05.19 0 0 105788

Sziasztok! Köszönöm apron és bi-02 válaszát!

 


 

Egyszerűbb mutatni, most igy néznek ki. Hogy egységes legyen a kinézet, rendeltem hozzá öntapadó fóliát famintázattal, áthúzom egyformára mind a három panelt. Ezt választottam innen: https://barkacsplaza.hu/id/07636-Ontapados-folia-dio-aranybarna

 

A bal szélső panel viszonylag jó lehetne, a fordulatszámmérő teljesen ép, bár a kapcsolók kopottak, és a felirat rajzaik is elég összevisszák. Itt arra gondoltam, hogy a szélein a kopott festéket lecsiszolom, aluszinű keretei lesznek a kapcsolóknak, neten láttam képet, hogy ilyen kinézet létezett. Ill ha tudnék szerezni pontosabb rajzolatúakat, később átcserélegethetném őket.

 

A fő bajom a jobb panel, mert az elég kopott, és elég kókányolt, a neten vettem, szerencsére igen olcsón, de mondjuk úgy is néz ki. Szerintem a besárgult Praga gombsor elég gyenge, a jobb oldali panelt újra tervezem vágni furnérból. És ha már újravágnám, akkor jön a dilemma, hogy ezekkel a meglévő kapcsolóknál maradjak, csak jó lenne tudni a pontos gyári elrendezést, vagy kezdjek a neten vadászni, és megpróbálni az első, "csöcsgombos" megjelenést összelegózni valahogy.... Szóval itt elég képlékeny a dolog.

 

 

Előzmény: bi-02 (105784)