tibtiborkaba_new Creative Commons License 2021.05.17 -3 0 29392

"Nem mellébeszélés volt, hanem leírtam a közokirat a személy beazonosítására szolgálnak," - szóval szerinted csak a személyi, jogsi és útlevél a közokirat? Tőled aztán tényleg éhenhalna a közjegyző. 

 

3-4-5-6 évet így elbaxni az életedből ,hogy végigseggelsz egy iskolát, és még az alapokról sincs halvány lila segédfogalmad sem. Kérdezzél már meg egy közjegyzőt, mert ő aztán szakmányban gyártja a közokiratokat. Pl banki hitelszerződés, az is közokirat, hol alkalmas az személy beazonosítására, te féleszű?

 

De nem is kell ide közjegyző: A fegyveres szervek szolgálata körében közhatalmi jelleggel kiállított és jogilag jelentős tény igazolására alkalmas iratok: közokiratok. 

Szóval ha a fakabát elkap, amiért részegen vezeted a "dömöst", és erről jegyzőkönyvet vesz fel, az a jegyzőkönyv is közokirat például.

 

Igazoltatásból közokirat-hamisítás - Jogászvilág (jogaszvilag.hu)

 

Istenem, ennyi állítólagos év az iskolapadban, 5 állítólagos diploma, és még a leg elemibb alapokkal se vagy tisztában. Szerintem te tényleg az ecseri egyetemen végeztél, vagy esetleg parancsra kaptál diplomát, mert igen jó elvtárs voltál, nulla tudással...

 

 

Ha már 5 diplomád van, akkor felteszem a nagy kérdést: A DIPLOMA AZ KÖZOKIRAT?

 

Na, okostojás, elő a farbával? Igen vagy nem? Annyit segítek, hogy mocskosul nem tudsz vele személyt beazonosítani...

Előzmény: Soknevűke (29390)