Soknevűke Creative Commons License 2021.05.17 -1 0 29390

Tetszik tudni érdekes az elvárása.

 

Van aki 3-4-5-6 évet végignyom a fősulikon - egyetemeken -> per darab...... Aki ennél többet járt, az csak takarítani ment be...

 

Jogon mi volt a bukó ? -> Hát a Római jog. Megszenvedtük vele rendesen és volt aki felháborodott a 3-as jegyen, mely máshol az 5-össel felért....Minden egyes sulimat megszenvedtem és Ön mennyit is prezentált ? Bocsika, én 5 diplomát feldobtam ide, de agyament trollkodók töröltették. Miért ? Ki tudja, egójukat zavarta..., hogy nekik egy sincs...

 

Ön pedig elvárná, hogy majdhogynem esszét írjak Önnek arról, ami Önt érdekli ! :) Most ennyire hülyének kíván nézni, vagy festi magát ??

Én kérdésére válaszoltam, amire viszont még kíváncsi, saját maga nézzen utána. Az alapokat leírtam, a többi nem az én dolgom, hanem az Öné lenne, ha nem jött volna rá !

 

Nem mellébeszélés volt, hanem leírtam a közokirat a személy beazonosítására szolgálnak, példákkal alátámasztva. Bármilyen hatósági igazolványok, pedig csak kiegészítők, mivel egyedül nem érvényesek, csak közokirattal együtt azok.

 

Ebbe mi nem volt érthető Önnek (?), nem tudom és nem is értem.

 

Csak a fránya fikázás, személyeskedés és minősítés oly tudatlanul és bután, hogy már én is odáig jutottam, ezen ténykedés egy Mária - Valagrendet megérdemelne Ön is.

 

ĐĐĐĐĐ: GOOGLE A MI BARÁTUNK -> lementett idézet :

"Tiéd lesz a Mária valagrend az összes mocsingjaval ! De ahelyett , hogy, kostolgatsz olvasd már a tényeket is, ne másra várj "

 

Szóval rám ne várjon, nézzen utána saját maga ! Én a kezdő infókat megadtam, a többi már mocskosul nem az én dolgom lenne, hanem az Öné......

Előzmény: AudiJo (29388)