idared Creative Commons License 1999.10.29 0 0 48
November, nem is akarom lemosni, épp ellenkezőleg!!!! Szeretnék én lenni a szűk keresztmetszet ahova befutnak a dolgok. Tapasztalatból tudom, hogy az nem megy, hogy mindenki mindent csinál, és így lesz valami jó. Mivel nekem is van anekdotakincsem, meg kis Bp.-könyvtáram, meg régi térképeim, meg ilyenek, de igazából azt sokkal izgalmasabbnak tartom, hogy én nálam fussanak össze a dolgok és én koordináljam a dolgokat.

Tegnap mikor mentem hazafelé a villamoson rögtön fel is vázoltam egy lehetséges site-térképet, mit is lehetne feltenni. Ezt ide most leírom. Nézzük:

Szerintem 3 fő rész lenne, Budapest, Duna, és Vélemények.
Ezen belül:
Budapest
-Buda
-Pest
-Óbuda
--utcák, terek, szobrok, épületek
--Bp. az irodalomban, a képzőművészetben, a zenében
--híres Bp-iek, híres emberek Bp-en
--közigazgatás régen és most
Duna
-hidak
-szigetek
-fürdők és minden egyéb 'vizes' dolog
Vélemények
-hogy látják a külföldiek a mi városunkat, hogy látják a vidékiek, hogy látjuk mi
-Budaiak, Pestiek vita
-Te hol laktál eddig Bp-en és melyiket szeretted legjobban
-Te hol laknál szívesen Bp-en

Ez az a vázlat amit hirtelen összeszedtem. Egészítsük ki, vagy szűkítsük, ahogy tetszik.
Most azt kéne még eldönteni, hogy kijelölünk-e témafelelősöket, vagy (ami szerintem jobb lenne), ha mindenki mindenbe adja a saját anyagait, és azt bepakoljuk a megfelelő helyekre. Ha az utóbbi mellett döntünk, az azért jobb szerintem, mert így egységes lesz a site.

Még egy kérdés van valaki akinek nincs az Extrán regisztrált site-ja? Úgy tudom, figyelik a többszörös regisztrációt, és nekem már van. Tudtok erről valamit, hogy ez számít-e?

idared