Soknevűke Creative Commons License 2021.04.10 0 1 29259

Másoknak is tiszta legyen.......

 

https://propeller.hu/itthon/3654096-magyar-virologus-szerint-kenyszeriteni-kell-ha-valaki-nem#v3036252

 

Tehát már odáig eljutottunk, hogy egy egyetemi professzor Aki kötelezővé tenné az oltást, úgy hogy annak hátterével sincs tisztában :) :).

 

Mafla sok - sok kérdés megválaszolatlan, a kimenetel kétséges, mellékhatások kiszámíthatatlanok, de nyomják a marhaságokat, meg a korlátozásokat, ha nem oltatjuk be magunkat.

 

Ha valaki már túlesett a víruson, miért is oltassa be magát ??????

Ja hogy még kártyát is kapott, hogy mentes.....de azt is csak 1/2 évre, ezt sem tudják megmondani, miért csak 1/2 évre - avagy miért ennyi - az annyi !!!

Senki semmit nem tud a vakcinákról, tényleges hatásukról - mellékhatásaikról, csak nyomják a marhaságokat és félrevezetéseket naphosszat !

 

Elárulom, ha az immunrendszerünk legyőzte a vírust, teljesen felesleges egy újabb vírussal megfertőzni ezen stabil immunrendszert, hogy védettségünk legyen, még egyszer szeretnénk megterhelni ?! Miért is ? Mert már a védettség kialakult és stabil szervezetünkben. Azért !

 

Aki úgy gondolja, hogy kell számára, oltassa be magát. Aki túlesett a fertőzésen, az pedig gondolkodjon el, kell-e számára, de azt csinál, amit akar !