Ratatata1 Creative Commons License 2021.03.30 0 1 39

Nem kifejezetten punci szőr témában, de mégiscsak szőr... 

Régóta tervezem megfogalmazni, hogy jött ez nekem, miért is érdekel ez annyira.

Már gyerekkorban észrevettem, hogy a felnőttek hónalja szőrős, míg a gyerekeké nem. Érdekesnek találtam ezt a jelenséget, és elkezdtem figyelni a nőket ilyen szempontból. Megállapítottam, hogy a jó nőkön ez is jól áll, míg a rondákon rettentő csúnya. Még javában a szociban jártunk, tehát jellemző volt a viselet J . Aztán kb. a vasfüggönnyel ez is lehullott, legalábbis elindult valami a szőrtelen irányba. Ez egyidőbe esett a felnőtté válásommal, úgyhogy főleg érdekelt attól kezdve. A jó nők még jobb nők lettek szőrtelenül, míg a csúnyák ugyanolyan csúnyák maradtak. Akkor még többet jártam tömegközlekedéssel, mint manapság (most már szinte soha…) és ott volt lehetőség nyáron megfigyelni a dolgokat. Rájöttem arra, hogy ez egy nagyon intim zug, ami komoly kényes kérdés a nőknek. Nem elég, hogy izzadékony rész, de még a szőrtelenséget is elvárják a férfiak. Ezért egy részük igencsak küzd a szőr ellen, míg a másikuk fittyet hány rá. Ez utóbbit hagynám most inkább. Kíváncsian, élvezettel lestem, hogy kinek mennyire van szépen, alaposan szőrtelenítve a hónalja. Izgalmasnak találtam, amikor egy jó nőt „rajtakaptam” azon, hogy bizony ott figyel a párnapos szőr. Akivel olyan nexusban voltam, még meg is jegyeztem ezt huncut módon. Amire komoly zavarba jött a csaj, megjelent hamar egy friss izzadtságfolt az ujjatlan blúz tájékán… Éreztem, hogy átléptem egy nagyon intim határt.

Konkrétan emlékszem, hogy mekkora hatalmas flash volt, amikor az új csajomon megpillantottam a gyönyörű fehér sima hónalját! Aztán persze később láttam nem annyira „naprakészen” is, de tudtam, hogy a dzsungel már a múlté.

Örök kérdés ugyebár, hogy mit néz meg először az ember a másikon. Arc, szem, haj, cici, popsi, fogak, köröm, járás… Nekem a hónalj biztosan benne van az élvonalban. Abszolúte kémiai szint. Mint cseppben a tenger, benne van az egész személyisége a tulajdonosának. Néhány kivételtől eltekintve persze.

Szex közben van hogy elszáll néha az agyam, és a simogatás, csókolgatás, nyalogatáson felül vadabb vágyak is jönnek. Érdemes a helyén kezelni az ilyen dolgokat, nem meghülyülni teljesen, de fontos hogy az ember kiélje a vágyait.