8686 Creative Commons License 2021.03.25 0 0 745

Sziasztok!

nemreg vettek ki a ballonomat es gondoltam megosztom veletek a tapasztaltakat.
A ballont marcius 10-en vettek ki nekem, igy egy het hijan 7 honapot volt bent vegul.
Osszessegeben a 2020-as evem legjobb dontesekent ertekelem, hogy belevagtam a dologba! A 7 honap alatt osszesen 30kg-ot fogytam 128-rol 98-ra es bar meg van ut a 75-80-as celhoz, de az eletminosegem es az onertekelesem is hatalmasat javult az elmult idoszakban, teljesen mas kategoriaba leptem, de nem akarom tulfacsarni a dolgot, szerintem ertitek es aterzitek, hogy micsoda valtozas ez az eletemben.

De beszelek most egy kicsit konkretabban a kivetelrol, mert ugy lattam sokatok felt attol is, hogy mi lesz azutan.

Az en tapasztalatom: en is be voltam rosalva kicsit es a dietetikusom (o ugye kifejezetten ballonosokkal is foglakozik, ha keritek az o elerhetoseget nagyon szivesen megadom, mert tenyleg nagyon sokat segitett nekem vegig a folyamatban) is figyelmeztetett, hogy a ballon utani egy-ket hetben kifejezetten figyelni kel az etkezesre es ugye mennyisegre legfokeppen.

A kivetel napjan utana gyakorlatilag semmit nem ereztem es orommel toltam be a vacsorat, mert ugye akkor mar 24 oraja semmit nem ettem. A masodik nap ehesebb nem voltam, viszont este kezdtem erezni, hogy erosen mar a savam es feszito erzesem is volt ami ugye fura mert pont hogy nem volt mar bent ami feszithetett volna, de nem foglalkoztam vele es lefekudtem. Harmadnap reggelre viszont akkora sav tultengesem lett, hogy felebredtem ra reggel es ki is kellett hanynom a savat, nem volt nagy hanyas, de nyilvan kellemetlen volt. Es akkor ennek hatasara aznap estetol kezdve megint a elokerult a savcsokkento egy 4 napig. Addig ereztem a marast estenkent, utana megszunt es abba is hagytam savcsokkentot. 
Tehat volt nemi kellemetlenseg a kivetel kapcsan azert, de en ezt elhanyagolhatonak erzem a pozitivumokkal szembeallitva.

 

Ami meg nagyon fontos, hogy nem erzem magam ehesebbnek alapvetoen napkozben meg este sem, annyit figyeltem meg osszesen, hogy reggelire tobbet kivanok enni mint eddig, ezert kicsit atvarialodott es a reggel fele tolodott a napi kaloria elosztasom, de osszesegeben egyaltalan nem erzem nehezebbnek tartani az etrendemet.


Osszessegeben en nagyon orulok, hogy belevagtam es oszinten mindekinek nagyon ajanlom, aki egyebkent megfelel erre!
Ha esetleg van meg kerdesetek, szivesen valaszolok. :)
Udv Mindenkinek!