Éva1988 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 692

Nehogy ezen bàrki is összevitatkozzon.🙏 Tényleg tudom, hogy ismeretlenül is mindenki a tőle telhető legjobb tanácsot, meglátást fogja közvetíteni. 
talán egyenlőre (legalábbis ma még) ez a kórhàzi dolog nem aktuális. De ki fogjuk majd találni hogy mikor, hogyan és kivel beszéljük meg. Való igaz, hogy neki is kellene beleszólási jogot biztosítani. Valószínűleg én is így akarnám forditott helyzetben. De valahogy az embert nem viszi rá a lelek, hogy ilyet kérdezzen, erről beszéljen. Többek között nem akarja még jobban megijeszteni a beteget, másrészt ha kimondjuk akkor az már valóság lesz. Ezt nehéz elfogadni, mi is napról napra csak odàzzuk a dolgot. Viszont van egy olyan gondolatom is, miszerint ha eljön a pont akkor már lehet hogy nem lesz választási lehetőség sem, és talán kérdezni se lesz már kitől,  hanem mindenképp kórház lesz a vége. Kicsit azt érzem hogy ez elkerülhetetlen lesz, de meglátjuk még. 
most a fájdalomcsillapítás aggaszt, ugyanis nekünk azt mondták hogy ez neki nem fog fàjni. Na most szivem szerint visszamennék a dokihoz és lefejelném. Ugyanis már napok óta fájlalgatja a hasát. És én tegnap éjjel nem voltam ott, mert kicsi gyerekem van, de tesóm mondta hogy éjfélkor felkelt és nagyon fájlalta a hasát. A sürgősségis orvos ismerős azt mondta, hogy hàziorvoshoz forduljunk. Háziorvos azt mondta, hogy bódító fájdalom csillapítót nem adhat, mert az végzetes lehet, az epe jelenlegi állapota miatt. Aszpirint javasolt. Erről mit gondoltok?

aszpirint? Fejfajasra szoktak bevenni maximum. Áttétes rákra aszpirint? amikor nyomja az epét is a daganat? Ténykeg nincs más lehetőség?