Törölt nick Creative Commons License 2021.02.12 -1 2 10770

Egy angol, egy francia és egy magyar utaznak a vonaton. A vonatfülkébe belép egy izgalmas, gyönyörű nő miniben meg kicsit áttetszőben, leül közéjük. Szó se rezdül, csak utaznak szépen tovább most már négyen. Na, de hirtelen egy igen illetlen ropogás hallik, és abban a pillanatban megtelik a kupé orrfacsaró bűzzel. Nagyon ciki. Fülig pirulva mondja az angol:
- Elnézésüket kell kérjem, sajnos az történt, hogy babot reggeliztem. Tudnom kellett volna, hogy ezzel rendkívüli veszélyeknek teszem ki utastársaimat. Végtelenül restellem, kérem, bocsássanak meg!
Szellőztetnek, megbocsátanak. Csakhogy kisvártatva újra egy öblös ropogás töri meg a csendet, és még az előbbinél is sokkalta elviselhetetlenebb büdösséggel lesz tele a fülke. Ugranak lerántani az ablakot, és ezúttal a francia pironkodik:
- Jaj, ne haragudjanak! Nem akartam szólni, hátha megússzuk, de sajnos az én záróizmaim figyelme is ki-kihagy néha. Hű, nem tudom eléggé szégyellni magamat. Ígérem, ezután jobban vigyázok. Ugye, megbocsátanak?
Természetesen mindenki megbocsát, és lassacskán mindenki el is felejti a dolgot. De kis idő múlva felkel ültő helyéből a magyar utastárs, és így szól:
- Hát én kimegyek egy cigire. Ha közben megint bűzzent a csaj, én voltam.

Innen van: https://web.cs.elte.hu/~kknc/viccek.htm