Tintás Barns Creative Commons License 2021.01.27 0 0 3719

A lányt én kértem fel először valamivel több, mint egy évvel ezelőtt. És azóta dolgozok vele. És most egyúttal fel is fedem magam. Én vagyok a Get Your Snaps üzemeltetője és korábban a Girls in Wet Clothes-t is én alapítottam. Meglepődnétek, hány lány van benne abban, hogy ruhában csobbanjon. Rengeteg magyar. De dolgoztam ukrajnai lányokkal is. Őket sem kell félteni. Aki pedig alapvetően pénzért csinálja, szinte kivétel nélkül hamar kibukik. Ez nem azt jelenti, hogy otthon is gyakorolja. Hanem azt, hogy nem utasítja el. És szívesen benne van, ha valaki megkéri rá.

Azt tudni kell, hogy az ilyen oldalakon a szereplő és a producer között bizalmi kapcsolat van. Ha a forgatáson nem jó a hangulat, feszültté válik a viszony, akkor vége a dalnak és el fog fordulni a témától a lány.

Ezért mi is nagyon alaposan lefektetett szabályok szerint dolgozunk és nagyon nem szeretjük, ha a dolog szépsége elindul a pornó vagy akárcsak a korlátok nélküli fetisizmus irányába. A szórakoztatás a célunk és nem egy reiszoló fan clubot építünk. Azt meghagyjuk másoknak.

Előzmény: Oliolio (3710)