Erika2021 Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 6394

​Kedves Webguruk! 

Az a problémám, hogy amikor a honlapom (csak az egyik admin vagyok, nem a webmester) blogbejegyzését, vagy bármelyik oldalának linkjét meg szeretném osztani a Facebookon, csupán a ​csík jelenik meg​, sötétszürke alapon fehér betűkkel mutatja a honlap nevé​t, alatta pedig a cikk címe helyett ismét a honlap nevét: 
GYÁSZFELDOLGOZASMODSZER.HUgyaszfeldolgozasmodszer.hu 
Tehát se a cikk cím​e, ​első sora, ​se a hozzátartozó kép​ nem generálódik hozzá​.  
(​Ha szeretnétek megnézni, miről beszélek, itt a honlapra feltett blogbejegyzés linkje: https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu/2021/01/20/tavasz-nyar-osz-tel-tavasz-a-gyaszev-mitosza/​ ) 

Mi lehet ennek az oka? Lehetségesnek tartjátok, hogy a Facebook valamilyen szűrőt alkalmaz az oldalról érkező tartalmakkal szemben? Vagy egyszerűen rosszul van beállítva a Facebook- megosztás funkció a weboldalon????        

Ha beírom a SQUARESPACE-ba, hogy ellenőrizzem, miként nézne ki a facebookon, ott azt mutatja, amit várnánk, tehát a fotóval, alatta világosszürke alapon fekete betűkkel a honlap neve, a cikk címe és az írás első sora. ​Egyúttal azt írja:
META TAGS Add these meta tags to your website.​  ​ és természetesen meg is mutatja, hogyan tegyük ezt.  
https://www.opengraph.xyz/url/https:%2F%2Fgyaszfeldolgozasmodszer.hu%2F2021%2F01%2F20%2Ftavasz-nyar-osz-tel-tavasz-a-gyaszev-mitosza%2F%3Ffbclid=IwAR2SK7DXulzshCVPhh41_SWllvpAFDInpQyYpLrPh-emHXRTJ4PzysO-EE4/  

Szóval nem értem, és sajnos nem is értek hozzá, ​mert én nem vagyok webmester, ​viszont a honlap tartalom készítőjeként és a Facebook-posztokért felelős embereként, szeretném tudni, mi a fene ez, mert a webmester csak azt tudja erre mondani, hogy nem a honlap beállításaival van a gond, vegyük fel a kapcsolatot "Zuckerberggel"... Számomra ez teljesen irreális, de szeretném tudni, mit gondoltok minderről? Hálásan köszönöm, ha adtok tippeket. Üdv: Erika