Haljehen Creative Commons License 2021.01.19 0 34 105147

Régóta érik bennem az, amit most írni fogok neked. Csak reménykedni tudok abban, hogy megpróbálod megérteni, hogy miért teszem mindezt... Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb médium erre a célra és főleg nem a legmegfelelőbb topik, de akik ismernek, azok tudják, hogy inkább pacekba mondom és mindenki előtt vállalom a véleményemet.

 

A tényekkel kezdve: a jármű, amit emlegetsz egy átfaragott 280.17-es, konkrétan a FKB-287 frsz.-ú kocsi. Nekünk, akik ezekben a berkekben forogunk ez nem újdonság és talán mondhatom azt, hogy semmiféle hírértékkel nem szolgál. Nem tudod alátámasztani a mondandódat, találgatsz és szó szerint beböfögsz valamit a fórumba, mert azt gondolod, hogy ez elég. Sajnos ki kell ábrándítsalak, nem az.

 

Meg vagy győződve arról, hogy Figi téged rühell. Lehet, hogy ez így van, hiszen mindenkinek szíve-joga úgy érezni ahogy ő akar, de... azt hiszem elég sokat teszel azért, hogy a tt.-k mindenhol ignoráljanak. Amikor írtad még jómultkor az Ikarus 480-at, válaszoltam rá neked, mert az igen, egy relatív különleges spot volt, de nem igazán láttam tőled a topicon belül olyan hozzászólást, ami építő jellegű lett volna.

 

Nem az a gond, hogy kérdezel, mert amikor az ember tanulni akar az jó dolog, se nem önmagában az, hogy közölsz. A baj az, hogy ezt általában anélkül teszed, hogy bármilyen információt is megpróbáltál volna magadtól előkeresni vagy hozzátenni. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy amikor azt látjuk, hogy valaki lelkes, akkor igyekszünk segíteni neki bizonyos mértékig, de mindenkinél van egy pont amikor felhúzza a szemöldökét és azt mondja, hogy elég. Nem azért minuszolnak és ignorálnak már ennyien, mert utálnának, csak egyszerűen elérted azt az ingerküszöböt amit még képesek tolerálni.

 

Elhiszem, hogy érdekel a téma, mi is igy kezdtük valamikor. Azt is elhiszem, hogy mindenre _is_ kiváncsi vagy, mi is azok voltunk. Én magamról tudom, hogy mennyi de mennyi embernek mentem agyára évtizedek alatt, de figyeltem a visszajelzésekre is. Alapvetően egy senki vagyok az emberek milliárdjainak szemében, de van néhány ember aki egyrészt tiszteli amit teszek és ahogyan teszem, másrészt ad a szavamra, még akkor is, ha nem vagyok tévedhetetlen. Sokat segít, ha az utóbbi esetben az ember ki tud állni és azt tudja mondani, hogy bocs, tévedtem.

 

Nem gondolom azt, hogy itt mindenki utálna, vagy el akarna kergetni téged. Azt sem gondolom, hogy ne lehetnél aktív tagja ennek a közösségnek, de úgy, ahogy most csinálod - szerintem - nem fog működni. Tanulj, olvass, kutass és töprengj, főleg azon, hogy mikor és mit érdemes szólni vagy kérdezni. Egy darabig lehet mások agyára menni, de ingerküszöbtől függően ott fogunk hagyni a francba. Nem vagyunk a közeli hozzátartozóid, hogy minden esetben rád figyeljünk. Szépen kérlek, hogy ne legyél az kire azt kell mondania bárkinek, hogy "a feltünési viszketekséges hülyegyerek". Legyél egy "tiszteletreméltó közlekedésbarát", de ezért még rengeteget tenned is kell.

Előzmény: Danixa (105146)