Bakancs4 Creative Commons License 2020.12.07 0 0 12611

Én ma kaptam meg az alkatrészeket . Nem különösebben vadásztam ilyesmire , de mopedautós hirdetésben találtam rá . Engem elsősorban az érdekelt , hogy volt benne egy blokk is ( csak a motoros rész , irányváltó nélkül ) ami tartalmazza a váltót . Ha végre valaha nekilátok annak a dízelesítésnek amihez az egyhengeres motor még tőled származik, akkor lehetőségem van váltós verziót megvalósítani . Ehhez nyilván szét kell vágni a blokkot , de ha van plusz belőle akkor könnyebben megteszi az ember -- ugyanis az esetleges visszaállíthatóság lehetőségét nem akarom elveszíteni .

Egyébként volt benne pár dolog ami miatt megérte : önindító , 55-ös Pinasco henger dugóval , első-hátsó lámpák ( Kore-hoz ) , elektromos ablakemelő , műszerfal , kormánykapcsoló . Ez utóbbi ha jól nézem a Casalini Ydeaval egyezik , ami megnyugtató , mert abból 2 is van a környezetünkben és nem tudnám honnan szereznék .

Én harmadáért vettem , mint amit írtál , de a te ajánlatodban komplett hajtáslánc van : porlasztóval , burkolattal , irányváltó-difi egységgel , féltengelyekkel , kerékaggyal , gyújtáselektronikával és feszszabályzóval -- mert ezek az én csomagomban nem voltak . Ezek alapján tudok kalkulálni az árat .

Az egészet belegyűrték egy koporsó-szerű dobozba , de 41 kg lett ezért meg kellett bontani a csomagot . Futár hozta , nem tudom mennyi volt a feladás .

Már csak az a kérdés mikor jut időm megcsinálni ...

 

 

Előzmény: WooDoo (12608)