wArgapEga Creative Commons License 2020.11.24 0 0 3696

Sziasztok!

@Wetlook-imádó #3691
Alaposan keresztbe... Rengeteget tartózkodom idehaza, de sosem egyedül. :( Még nyáron és kora ősszel, amikor lett volna lehetőségem ruhában fürdeni, mert mindenki előtt rejtve maradtak volna a ruhaszárítás mozzanatai, akkor sem tudtam, mert valaki mindig itthon volt. Terveztem, hogy elmegyek a környéken valahova természetes víz mellé, de itt is visszatért a probléma, hogy "Oké, élvezed ahogy eláztatod magadon a ruháid, de hol fogod őket észrevétlenül megszárítani?" Kaptam is egy ötletet erre, hogy minek viszem haza az elázott ruhákat akkor, ha ilyen gondot jelent? Nem is tűnt olyan rossz ötletnek elsőre, de aztán nem jutottam vele többre. 

@oli727 #3692:

Tudom, nem nekem szólt a kérdés, viszont utólagos engedelmeddel szeretnék rá válaszolni. :) Már nagyon szívesen néznék másokat, ahogy eláznak, de már én is nagyon szívesen áztatnám el magam, utcai szerelésben. :) Legyen az fiatal lány, vagy akár idősebb hölgy is, de a fürdőruhán túl legyen ám rajta több ruha is! :) Jó tudom, ott az internet...

@szeredőci maxval bircaman #3694:

Nem feltétlenül az iparág hibája, hiszen erre van kereslet. Látszik, hogy nagyon pörögnek azok a weboldalak, amik a fiatal lányok ruhában fürdésének a fényképezéséből "élnek", bár én azt tapasztalom, hogy az utóbbi időben nagyon rámentek a mennyiségre, a minőség rovására. De egyben tudom az is, hogy ezek az üzleti alapon működő szolgáltatók nem szeretetszolgálatok, ráadásul a modellek sem érintettek a WAM fétisben, legfeljebb annyira, hogy ez egy pénzkereseti lehetőség számukra és közben még lehet, jól is szórakoznak. 

Személy szerint én is jobban kedvelem a fiatalabb korosztályt, mert még én is közéjük tartozom, viszont most nézhettek hülyének, de nagyon szívesen megnézném akár a valóságban, akár virtuálisan is érettebb-idősebb hölgyek ruhában fürdését, sőt, ha lenne rá lehetőségem, nagyon szívesen csatlakoznék is hozzájuk! :)

Elmesélek most minden csoporttagnak ezzel kapcsolatosan valamit, amit még sosem mertem leírni, de szerintem itt a remek alkalom hozzá.

Van több olyan általam is kedvelt hölgy munkatársam, aki túl van már az 50. életévén, de nagyon szívesen fürödnék velük ruhában! De a félre értések elkerülése végett írom, nem a testi adottságaik miatt, hanem a személyiségük miatt. Érdekük nem fűződött hozzá, de mégis kedvesek velem azóta is, sokat dolgoztam velük együtt, egy gépsoron és innen ered a jó kapcsolat velük. Csak pár mondat erejéig egyiküket emelném most ki közülük, akit nevezzünk most csak Mariannának, jelenleg 52 éves és nagyjából ennyi kilogramm súlyú is lehet. Sokkal többnek néz ki, mint amennyi valójában, nem volt valami jó élete, a házassága is tönkrement az agresszív férje miatt, fiai is ritkán látogatják őt. Alacsony, sovány, kicsit görbehátú asszony, nem tökéletes a fogsora sem, jól öltözöttnek se mondanám, de a hajára nagyon ügyel, az szép és hosszú is neki, barnára rendszeresen festi is az őszülése miatt. A munkahelyen a legtöbben teljesen idiótának tartják őt, elég zárkózott és visszafogott viselkedésű és eléggé csendes is mindemellett, alig van akivel beszélgetni szokott. Úgy alakult, hogy gyakran az én gépsoromra osztották be, és munkavégzés közben beszélgetni kezdtünk, de eleinte csak akkor szólt, ha segítségre volt szüksége. Aztán amolyan semmitmondó dolgokról is kezdett beszélgetni, végül megnyílt előttem és elmesélte az élete történetét. Idén márciusban több hétre beteg lettem és Facebook-on keresztül érdeklődött az állapotom felől, sűrű elnézést kérések közepette. Azóta online is szinte minden nap beszélgetünk. Én úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást annak ellenére, hogy az anyám is lehetne, rengeteg témában közös véleményen vagyunk és nagyon sok olyan dolgot is megbeszéltünk már, amit az ember csak a szűk baráti körének mondja el, ha egyáltalán elmondja. Ez ugye többeknek fel is tűnt és elindult a pletyka, hogy mi biztosan összejárunk, de szó sincs erről. Az tény, hogy munkahelyen kívül is többször összefutottam már vele, és próbálok segíteni neki amiben csak tudok, mert alapvetően sajnálom őt. :( Bütyköltem meg neki hősugárzót, kávéfőzőt és voltam már fent a lakásán is, de csak csillárt és konnektort cserélni, de semmi olyan nem történt, mint amire gondolnának a legtöbben.

Na ő az akivel kapcsolatosan már oly sokszor megfordult a fejemben a ruhában fürdés témaköre, pont a kedvessége és az aranyos személyisége miatt! :) Szívesen látnám, ahogy az egyszerű ruháit magára öltve beülne a teletöltött kádba a szemem láttára, vagy ugyanígy felöltözve zuhanyozna egy jót és esetleg engem is beinvitálna... 

Sokszor elgondolkodtam már azon, vagyok-e már olyan jóban vele, hogy beavassam a titkomba, hogy bolondulok a ruhában fürdésért és őrá is gondoltam már ezen ügyben (jó sokszor), de félek, hogy nagyon rosszat tennék ezzel magamnak és neki is, mert mióta beszélgetünk, azóta a barátjának tart, de soha nem mondott, de még észre sem vettem a szavai mögött az utalást arra, hogy bármit olyat is szeretne tőlem, amit egy nő kérhet egy férfitől. Tudom, hogy senkije sincsen, azt is tudom, hogy már régen nem volt semmiféle kapcsolata. Nem tudom, megértené-e, hogy mi is ez wetlook fétis pontosan nálam, és miért pont őrá gondoltam? Ritkán látom őt mosolyogni, vajon ez a nem hétköznapi módja a tisztálkodásnak okozna valami örömet a számára? Nem szexuális örömre gondolok, hanem csak arra, hogy vajon tetszene-e neki az ilyesmi, mosolyt tudna-e csalni az arcára ez a nem mindennapi helyzet? :/ 

Természetesen a véleményetekre kíváncsi vagyok, írjátok meg bátran!