álomsúly Creative Commons License 2020.11.06 0 1 682

Sziasztok , én 3 hete vagyok túl a gyomorballon beültetésen és az elhatározásomhoz nagyban hozzájárult az itt leirt tapasztalatok sokasága.Sok elözetesen felmerülö kérdésemre és félelmeimre is kaptam válaszokat és így erösödött az elhatározásom, hogy belevágjak.

Nos nekem az elözetes minden vizsgálat után nem kellett külön gyomortükrözésre mennem , hanem az altatásban elvégzett ballonbeültetés elött ez az orvos megnézte a gyomrom , refluxon kívül nem talált eltérést így a ballon is beültetésre került.

Nekem alapvetöen elég érzékeny gyomrom van ( két terhességemet is 9 hónapon keresztül végighánytam) úgy , hogy fel voltam készülve a beültetés  utáni kellemetlenségekre , de azért megviselt rendesen , szinte egy hétig folyamatos hányás, gyomorgörcs kínzott , de naponta legalább kétszer konzultáltam a dokival, aki adott tanácsokat , szóval túl vagyok rajta , de megszenvedtem rendesen az elsö hetet. Azóta a a gyomorfeszülésen kívül nagyobb panaszom nincsen , dietetikussal egyeztetve kialakítottam egy étrendet , ami mind a refluxra , mind a ballonra megfelelö és kétnaponta mozgok is egy egy órát , azaz haladok a fogyással is , eddig 7 kiló ment le , a cél a heti 1 kg tartósan de összességében a 30 kg a 6. hónap végére .

Remélem összejön, de nagy elszántság van bennem és végig akarom, végig fogom  csinálni.Bíztatok mindenkit , hogy ha más megoldást nem lát a nagyobb súlyfelesleg leadására, próbálja meg , mert azt hiszem tényleg rá  lehet szokni egy életmódváltásra .( amit még nem írtam, savlekötöt szedek én is ,mint mindenki aki ballonos ).

Szurkoljatok, hogy sikerüljön az álomsúly :) Üdv