Törölt nick Creative Commons License 2020.08.14 0 0 318

Sziasztok!

 

Női szabó tanfolyamot, képzést keresek Budapest területén. A célom az lenne, hogy megtanuljak annyira varrni, hogy hobbiként űzhessem illetve esetleg később részben vagy egészben meg is élhessek belőle (talán).

 

Jelenleg egy varrógépem van, azzal varrok ritkán kisebb-nagyobb dolgokat. Az eddig elkészült dolgokkal kapcsolatban pozitív visszajelzést kaptam.

 

 

Most egy képzést keresek, ahol nem autodidakta módon, hanem szervezett módon elsajátíthatom a varrás részletesebb fogásait és papírt is kapok róla (nyilván a gyakorlati képzés a fontosabb).

 

Ezt a képzést néztem ki magamnak, még hezitálok és nem is biztos, hogy idén lenne,mert próbáltam a neten véleményt találni, de sajnos nem igazán van. Másik képzést se nagyon találtam, így a ti segítségeteket szeretném kérni, hogy mit lehet tenni Budapesten, ha valaki felnőttként a jelenlegi munkája mellett szeretné kitanulni a varrónői szakmát? Érdemes egy ilyen képzésre elmenni? vagy egy másikra?

 

 ----------------------------------------------------------

 

 

 

Ez az a képzés:

https://bkszc.hu/kepzes/34-542-06-noi-szabo-5/

34 542 06 Női szabó Vissza

  • Iskola rendszerű képzési idő: 2 év, ingyenes

A női szabó feladata műszaki dokumentáció alapján, sorozat- és méretes női ruházati termékek gyártása, egyéb termékek ágynemű, függöny, lakástextíliák készítése, ruházati termékek átalakítása, javítása.

A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök: Feor száma: Feor megnevezése: Betölthető munkakörök: 7212 Szabó, varró Nőiruha-készítő
Női szabó
Lakástextil-készítő
Ruhakészítő
Mérték utáni szabó

 

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Modell Divatiskolája, Iparművészeti, Ruha- és Bőripari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a beiratkozást érettségi meglétéhez köti!

 

A képzés tervezett időpontjai a 2019 szeptemberben induló tanévben:

Budapesti Komplex SzC Mándy Iván Szakközépiskolája és Szakiskolája
Hétfő, kedd 15:30 – 21:00

Budapesti Komplex SzC Modell Divatiskolája, Iparművészeti, Ruha- és Bőripari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Kedd, szerda vagy kedd, csütörtök 16:00 – 20:00
és
Szombat 08:00 – 15:00

Beiratkozás:
2019.08.29. 09:00 – 16:00