Helló!
Én soha nem mérem/mértem itthon a cukromat semmilyen evés/ivás/edzés/munka után.
Úgy évente a családomból mindenkinek kötelező évtizedek óta vérvételre menni.
"Most akkor neked az orvos írt fel tablettát vagy szúrni kell magad és közben méred szúrással a saját cukrodat?"
Én ezt akartam elkerülni amikor kiszámoltam mindent, mi mit/mennyit tartalmaz.
Talán a szendvics helyett vigyél húst párolt zöldségekkel. Tán van hűtő a munkahelyeden nem?
Melegíteni sem kell csak előveszed előtte 1-2 órával.
Jó megoldás lenne a fasírozott magában.
Tejtermékként joghurtot eszem és sajtokat csak úgy magában kenyér nélkül.
Csak vajat használunk evésre.
Amiket írtam az a II.-s típusúaknak/ra jó akik nem szednek tablettát/nem szúrják magukat.
Én ezt azért eszem így hogy ne menjek 6.5 fölé.
A fizikai munkát sem kéne túlzásba vinni lehet lassan, komótosan.