mikrogazda Creative Commons License 2020.07.15 0 0 14974

Szia,

 

Azért nagyrészt érthető ;) Barkács téren még nem mondanám magam haladónak, bár ma pont összaraktam egy kelés utáni inkubátort a forumon olvasott befőttes üveg+só+40W izzó és ezt egy SCT-1000-es szabályzóra rákotottem. Le is teszteltem eddig úgy néz ki simán tudja tartani a 37-38 fokot is, így szerintem a kis csibéknek megfelelő lehet majd.

 

Igyekszem mindent megtenni a fertőzések, tetű elkerülése érdekében bár egyenlőre nem tervezek nagyon nagy állományt kb 30-50 közt maximum főként tojás miatt de a húsra is nagyon kíváncsi vagyok sok jót hallottam már róla ahogyan Te is írtad. 

 

Mindig adok be nekik salátát, paradicsom levelet meg egyéb kerti zöldségeket de a nagyok valahogy nem igazán értékelik, elképzelhető, hogy előző helyükön nem kaphattak?! Majd rászoktatom őket.

 

Egyáltatálán nem fárasztasz, sőt örülök, hogy van akivel ezeket a dolgokat meg lehet beszélni. Próbálom úgy csinálni a dolgokat, hogy mások bevált praktikáiból, tapasztalataiból merítsek, sok-sok időt energiát lehet ezzel megtakarítani így unkább hálás vagyok ezekért :)

 

Ma elindítottam a forgató művet is meg szellőzettem is a keltetőben és közben egyre izgatottabban várom a 10. napot, hogy lámpázhassam a tojásokat...

 

Előzmény: japipapi (14972)