mikrogazda Creative Commons License 2020.07.06 0 0 14967

Üdvözletem mindenkinek,

 

Először is szeretném megköszönni (főként: japipapi, omosimama, fürj999 stb a teljesség igénye nélkül :) a sok hasznos információt amit az évek alatt leírtatok, sokat tanulok belőlük. Ez még folyamatban van mert szeretném a lehető legtöbb hozzászólást átnézni, hogy az esetleges felesleges kérdéseket elkerülhessem. 

2 hete vettem 4 búza tojót és egy kakast amelyek 5 hónaposak, de annyira megkedveltem őket, hogy mindjárt vettem 6 db 2 hetes csibét is.

A felnőtteket kint tartom egy kb 1 nm-es éjjlre zárható ólba amihez egy kb szintén 1 nm-es kifutó van hozzákapcsolva, alájuk az ólban búzaszalma van, a kifutóban pedig vegyesen föld, aprósóder és zeolits macskaalom.

Nem gondoltam volna, de nagyon belopták magukat a szivembe, jelenleg még csak napi 1-2 tojást tojnak, de annyira fellelkesültem, hogy beruháztam egy keltetőgépbe is (WQ-112 tipus) ami szerintem csak hobby gép, de remélem beválik majd.

Ha esetleg valakinek van ezzel a gépcsaláddal kapcsolatos tapasztalata azt szívesen olvasnám.

Lehet hogy túl lelkes vagyok de már szeretném is elindítani 10-12 nap alatt összejött tojásokkal (eddig sajnos csak 6 db van)

Szóval lehet hogy jelentkezem majd kérdésekkel meg az esetleges sikerekkel is.