peugezio Creative Commons License 2020.06.11 0 0 4051

Sziasztok! Vártam már ezt a cikket, amióta kijött az I. rész májusban. Végre a GS is megérkezett a listába. :) De a cikk publikálási idejét és a hozzászólásod idejét tekitve nem nagyon lehetett volna téged megelőzni a megjelenés észlelésében. :D A hasznaltauto.hu-s hirdetés, amire hivatkoznak egy GSA, régóta hirdetik már. A képeket elnézve szerintem nem nagyon lesz rá vállalkozó szellemű aki megmentené. :(

Apropó díszcsíkok, az enyémről mindkettő hiányzik a tető pereménél. Nemrég beszéltem egy GS-es öreggel, ígérte, hogy majd ad kettőt, mert neki van valahol. Viszont időközben már rendeltem Kínából egy potenciális megoldást, ami épp tegnap érkezett meg, kíváncsi vagyok mennyire lesz használható. Talán picit alacsonynak tűnik, hogy lefedje az egész peremet szépen, de majd kiderül. A belseje ragasztózva van. (Kép mellékelve.)

Sikerült beszereznem egy szép narancssárga 1:18 méretarányú GS X2 modellt is. Nagyon szépen kiodolgozott példány a Norev műhelyéből.

Időközben játszótársat is kapott a Citroën. Nagyon szerettem volna egy szép BX-et, de hónapok óta nem találtam sehol. Felbukkant egy szép kék egyszer, de egy nap alatt eltűnt. :D Aztán nemrég feltűnt ez a Peugeot 305-ös, rádásul a sokkal ritkább GTX verzió. Volt ilyenünk anno, kettő is, így elég sok emlék köt a típushoz. (Jó és rossz vegyesen. :D) Terveim szerint ezt inkább a "mindennapokban" fogom használni, a GS pedig többet fog pihenni.


Előzmény: GSdriver (4047)