WooDoo Creative Commons License 2020.06.11 0 0 12523

Mivel kerülöd a facebookot, így nem tudod, hogy van ott is egy Ape csoport. Ott van egy srác, aki Apekat újít fel, kifejezetten ezekkel foglalkozik. Nyilván nem lesz olcsó, de ha pénzt lehet keresni egy street food kocsival, akkor másképp alakul a matek, mint egy hobbijárműnél.

 

Egyébként régebben én is alacsonyabb színvonalúnak tartottam a facebookot, de ma már sokkal inkább használható, mint az index fóruma. Itt a moderáció nem szűri ki a trollokat, ami az ilyen békés topikokban nem gond, de ahova sokan járnak hergelni a hívőket, ott hamar csatatérré válik a topic. Talán emlékszel még mi volt régebben a mopedautós topicban...

 

A Facebook csoportokban nem lehet egy nick mögé rejtőzni, ezért alapból sokkal kevesebb a troll. Az adminok simán kivágják azokat, akik bomlasztják a csoportot, ami ugyan kicsit gestapósnak tűnik, de a gyakorlatban jól működik. Segítőkészebb is ott a társaság, pl amikor belevegősödött a lakóautóm üzemanyag rendszere, és nem volt nálam 17-es villáskulcs, beírtam a lakóautós és a Ford Transit csoportba, 10 percen belül többen is segítséget ajánlottak, fél óra múlva pedig oda is hozták a semmi közepére a 17-es villáskulcsot. Ha ide írok, szerinted mikor kaptam volna segítséget?

Előzmény: Bakancs4 (12522)