Bakancs4 Creative Commons License 2020.06.10 0 0 12522

Adott egy Ape 50-es szétkapott állapotban,fényezés után. Tudtok valakit aki összerskná?

Tartok tőle , hogy itt aligha lehet az ilyenféle kérdésekhez segítséget kapni . Ezen a fórumon nagyon kevés ember van , és azok is jobbára az APE tulajdonosok közül a MÁSIK fajtát képviselik . Ugyanis az EGYIK fajta APÉ-s megveszi a járgányt , használja valamilyen célra ( ez jobbára reklám és/vagy utcai étkezős-büfés alkalmazás ) , ha pedig gond van vele akkor szervizeltetni óhajtaná , ahogyan bármilyen más műszaki terméket -- mosógépet , autót , permetezőt vagy gázkazánt .  Ezzel szemben a MÁSIK fajta társulat hobbiból tart ilyen járművet , gyakorlatilag sajátkezűleg szervizeli , gyakorta közlekedik is vele , kapcsolatot tart fenn a hasonszőrű APÉ-s gyanús elmeállapotú embertársaival , olykor találkozókra jár , extrém esetben a lábon a járgánnyal .  

Ennek a fórumnak az összes hozzászólását olvastam , mert 1993 óta Apézom , de valahogy nem jut eszembe egy szerelő se akit ezeken az oldalakon ajánlottak volna APE ügyben .  Azok a fórumlakók akik képesek lennének összerakni egy ilyen járgányt azok pedig  saját verdájuk közelébe se jutnak időhiány miatt . Ha mégis bevállalja valaki akkor autószerelő óradíjat túlszárnyaló gázit fog kérni érte -- szerintem legalábbis .

Én érintve vagyok a másik fórumon is ( Aixam , moped vagy autó ? ) ott egyértelmű a tapasztalat : semmilyen normál autószerelő nem hajlandó mopedautóhoz nyúlni . Gyanúm szerint az APE is hasonló mostohagyerek lehet : sem az autószereleők , sem a robogószerelők nem hajlandók kézbevenni . Persze valahol csak szervizelik ezeket , az nem lehet , hogy az összeset a tulajdonosok bütykölgetik .