FBLLMAG Creative Commons License 2020.06.10 0 0 34864

Telente, hogy gond nélkül kilássak a 2 üveglapon keresztül, ne kelljen kinyitnom az ablakot, de ellássak a 90 m -re lévő kapuig, a Maglite XL50, XL200 lámpáim is jó választás. A szórt fény üvegről visszavert fénye, ezeknél zavar a legkevésbé. Használható még az Armytek Predator PRO lámpám, vagy a még nagyobb Barracuda PRO, esetleg az Acebeam T27 -es is. Használhatók még a Led Lenser lámpái is, a régebbi Fenix E20 2015 sem kutya (hasonló mint a XL50, magasabb fényárammal). Az üvegtáblákon világítás, olyan mintha ködön keresztül világítani.

 

Esti sétánál, a járdát megvilágítani a lábam előtt, inkább a Fenix LD22 lámpám a jobb választás. Az Armytek Prime lámpáim sem rosszak erre a célra, a fényes fénygyűrűjük miatt. És most a Fenix E20 V2.0 is egyre jobban tetszik.

 

A lámpák kezelése is különböző. Az Olight Baton sorozatának kezelését ismered. Ehhez hasonít az Acebeam lámpák kezelése is. A Nitecore lámpáknál is van azonnali holdfény, turbó, de a lépegetés kapcsolgatásokkal történik. A Fenix esetében az azonnali holdfény, turbó kimaradt, de gyorsan lehet fokozatot váltani. Az Emisar D4V2, Maglite XL200 fokozatmentesen állítható. A Zebralight, Armytek Prime, Fenix LD22 lámpáim fényáram csoportokat használnak. 

 

Az Armytek Predator, Viking PRO lámpáim tartalék üzemidővel rendelkeznek.

 

És még rengeteg dolog, amiben mindegyik más - más dologra lett kitalálva. Az egyik erre, a másik arra a célra a jobb választás.

 

Ezért nincs csak 1 kedvencem. ;-)

Előzmény: ...slr... (34862)