FBLLMAG Creative Commons License 2020.06.10 0 0 34863

Én gondban vagyok ezzel a kérdéssel. Mármint, melyik a legjobb lámpám, melyik a kedvencem?

 

1., Este, mikor ki kell mennem a WC -re, vagy megszomjaztam - A Zebralight SC5W 4000 K -es fénye, 0,3 lm fényáramon nagyon kellemes, de a Nitecore EA21 / MT20A piros fénye is jó, nem verik ki a szememből az álmot. Az Armytek Prime lámpáimnak a 0,15 lm fényárama is használható. A többi lámpám fénye, beleértve az Olight S2A 0,5 lm fényáramát, már fényesebb. Az Emisar D4V2 is tud halványan világítani

 

2., Este, idegen helyen, amit nem ismerek, nincs időm kapcsolót keresni (pl. most azonnal kell WC -re mennem) - Az Olight S2A lámpám szilikon markolata halványan dereng a sötétségben. A Nitecore lámpáim esetében, vagy kéken villant a kapcsoló, vagy az előbb említett lámpáimnál pirosan villant a led, 3 mp -ként. A Zebralight SC5W lámpám, 5 mp -kénti 0,1 lm -os felvillanásokra állítható. Az Armytek Prime C2 USB lámpámon is bekapcsolható a kapcsoló villogása. Az Emisar D4V2 is halovány színekkel tud világítani, villogni, de körülményesebb beállítani.

 

3., Este, mikor már csak ideiglenesen kell a fény, de a lámpához már nem szeretnék nyúlni - Az Olight 3, 9 perces időzítővel van ellátva, a beállított fényáramon üzemel, és a megadott idő után lekapcsol. Az Olight lámpáknál a leggyorsabban kapcsolható ez a funkció. Az Armytek Prime C2 USB lámpámnál, szintén beállíthatom a fényáramot és 2, 5, 10 perc kikapcsolási idő közül választhatok. Az Emisar D4V2 lámpám 1 fényáram szintet ismer, ahonnan indul, fokozatosan halványodva, 1 órán keresztül.

 

4., Napi használatban, zsebben, kulcstartón hordani - Kulcstartón a Nitecore TIP SS, zsebben a Zebralight SC5W / SC5 OP van használatban. Fénye, festéke nem kopik ezeknek a lámpáknak, nem látszik rajtuk a használat, mégis azonnal munkára foghatók. Kiválasztani a kulcsot, kulcslyukba betalálni, autó körül elejtett dolgokat megtalálni, tökéletesek. A Zebralight SC5 a maga 80 mm -jével elveszik a zsebben, nem zavaró, nem jelzi jelenlétét. Viszont úgy működik, és azonnal, ahogyan én akarom, mivel testre szabható. Most próbálgatom a szintén aprócska Fenix E20 V2.0 lámpámat, mennyire felelne meg erre a célra, de 2 db AA akkut használva, kicsit magasabb fényerővel.

 

5., Lakásban, ház körül körbenézni, keresgélni - Az Olight széles fényköre tényleg a legjobb lámpák közé teszi. Pláne beltérben. Beltérben a Led Lenser lámpáim szórt fénye is csodákat művel a sötétben. A kezelésük véget az Armytek Prime, Zebralight, Fenix FD20 lámpák sincsenek lemaradva. Kint a kertben, viszont a Nitecore EA21 / MT20A / MH23, Fenix LD22 / E25UE és egyéb lámpáim is felzárkóznak. Kert végébe, meg egyenesen a Led Lenser, Nitecore, Maglite, stb. lámpáim, maguk mögé utasítják a kis Baton lámpámat.

Előzmény: ...slr... (34862)