kobradam Creative Commons License 2020.06.06 0 0 417

Zdravo!
Végül péntek estétől hétfő estéig voltunk, a hűvös éjszakák miatt végül szálláson voltunk, de olcsó volt és jó minőséget is kaptunk. A távolságtartás nem nagyon megy nekik, de számítottunk egy a miénknél lazább rendszerre. Az utak tökéletesek voltak, vagy felújítva, vagy felújítás alatt vannak.
Kezdtük Galambóccal, majd a Kazán-szorosok, Vaskapu vízerőmű, Blederija vízesés, Rogljevó borospincéi. Majd Bor rézbányája és bányászvárosa, Lazarev kanyon, Ljisinski raj, Veliki Buk vízesés és karsztforrás. Vasárnapra maradt a Resava barlang bejárása, de véletlenül "rossz" völgybe mentünk be és egy fantasztikus eldugott és lepukkant bányászvárost találtunk, ahol éppen jöttek ki a vájárok a bányavonattal az alagútból. Végül Manasija várfallal körbevett 

monostorát néztük meg. Hazafelé még csináltunk egy búcsúképet a Duna mellett. Továbbra is csak ajánlani tudom az országot. Aki jött, mind visszavágyik, sokkal többet ad, mint számítani lehetne. Nincsenek turisták, sőt, szerintem a vendégmunkásokon kívül csak mi voltunk külföldi autóval. A rendőrök mindig továbbengedtek mikor meglátták a rendszámot :D ilyen se volt még! 

Elvileg feltöltöttem a képeket és meg is lehet nézni itt párat belőle:
https://indafoto.hu/zoomingout/slideshow

Előzmény: Bombyna (415)