Törölt nick Creative Commons License 2020.05.12 0 1 558

Szia Timikeh! Nekem márciusban került be az 1 éves Orbera gyomorballon és már -16 kg-nál tartok 😊. Hozzád hasonlóan, én is féltem attól, hogy mi lesz majd, ha kikerül a ballon, de megértették velem, hogy amíg a ballon bent van, addig meg kell tanulnom fejben átállni, hogy a kevesebb étel is elegendő , szóval megtanít a ballon arra, hogy mennyi az elég, és ha ezt betartom, akkor egy teljes életmódváltáson megyek majd át és nem okoz majd gondot betartani az étkezést, a mennyiséget, a ballon kivételét követően sem.

Én nagyon elhatároztam magam, mert tényleg fogyni akarok és nem csak lefogyni, hanem meg is tartani ami végre lement, figyelek az étkezésre, mellette rendszeresen tornászok és nagyon boldog vagyok, mert a ballon nélkül lehet, hogy soha nem tudtam volna ennyit fogyni, ilyen rövid idő alatt, nem vagyok éhes, nem tudok sokat enni, hiszen a ballon miatt mindig egy telt érzés van a gyomromban.

Én csak ajánlani tudom neked ahol én rakattam be a ballont, nagyon tapasztaltak és segítőkészek, keress rá www.gyomorballon.hu . 

Előzmény: Timikeh (557)