Mijo Creative Commons License 1999.06.06 0 0 63

Tudod kedves wok erről mi jut eszembe ?

Első középbe járva vonaton ingáztam, ahol a negyedikesek nem elégedtek meg az év eleji avatással, hanem később is rendszeresen kitaláltak elmét és segget csiszoló ötleteket. Egyik ilyen volt, hogy a Fradi akkori felállását ( Géczi-Novák-Mátrai-Páncsics-Juhász-Szűcs-Szőke-Varga-Albert-Rákosi-Katona ) kellet betanulnunk, és a legváratlanabb felszólításra kellett azonnal felsorolni. Aki nem tudta, annak természetesen azonnal úgy zúdultak a seggére a tenyeres csapások az öregektől, hogy azt hitte ő a csillagszemű juhász.
Eleinte a sebesség nem számított, csak a hibátlan sorrend, de mikor már az összes tökös tudta hibátlanul akkor jött az újítás, megszabott időre kellett elhadarni, szintén hibátlanul, és ahogy múltak a napok/hetek, úgy zsugorodott az intervallum.
Még ma is, ha váratlanul felébresztene valaki és kérdezné, 2 másodperc ( nem túlzok ! ) alatt eltudnám sorolni a felállást, annyit kaptam a valagamra érte.
Nem is rajongok a Fradiért - érthető, ugye ? - igazán !

A topicod: arra jó, hogy mellőzött színészek megéljenek valamiből, de nekem a csúcs még ma is, amit egy idő után ( há má mink focisták, má mé vónánk ilyenek bameg ? ) megváltoztattak, emlékszel, azt hiszem a Wick cukorka volt, egy tökéletes karakterrel, amelyik az orrot T I S Z T Í C C S A !
Ezt szerintem azóta sem tudták überelni.

Mijo

Előzmény: wok (-)