Törölt nick Creative Commons License 2020.01.09 0 0 2385

Köszönöm, hogy írtál.

 

Nagyon sok olyan postot olvastam, akiknél nem jött rendbe ez a TSH,T3,T4 szint és nagyon sok mellékhatást tapasztaltak magukon. Még olyat is hallottam, hogyha valakinek eltávolítják a pajzsmirigyét annak 250 ug Letroxot kell szednie... 

Nekem a remegésen kívül semmi bajom nincs, a szájszárazsággal, meg a szilvával még együtt tudok élni. Még fogytam is szeptember óta 5 kilót. A Letroxal egyidőben írt fel a doki erősebb vérnyomáscsökkentőt ( Covercard 10/2,5/5 mg ) Ez nagyon bejött, bár nagyon ritkán van amikor 150 a felső érték. Érdekes, az alsó érték 80 körül van. A Letrox megemelte a pulzusomat, az eddigi ( egy évvel ezelőtti ) 75-ről 85 körülire ment fel. Bár volt olyan, hogy 97 volt este, na mondom, hogy fogok én így elaludni? Nem volt semmi, letettem a fejem, egy perc múlva aludtam.

Esténként már nem problémás a remegés, mert ha teljesen nyugalomba vagyok, akkor nem érzem. De ha valamit kell csinálni, pl. egy aláírás, hát akkor nagyon remegem a kezem.

 

Olvastam a szelént, meg vitaminokat, fogom őket szedni. Meg van egy közönséges galajfű nevű növény, abból kell teát készíteni, elsősorban a pajzsmirigyre hat, de a többi mirigyre is jótékony. Ezt iszogatom, kis mézzel keverve még finom is.

Tegnap voltam a dokinál. A TSH lement 2,5-re, a többi is a tartomány közepén van. Ennek ellenére a doki azt mondta, szedjem továbbra is a 175 ug-ot. A remegésre nem mondta, hogy el fog múlni... viszont felírt Human Pronol nevű gyógyszert, ami nem nyugtató, de a remegésre (is) találták ki. Meg elküldött még egy ultrahangra. Áprilisban kell kontrollra mennem.

Kicsit megijesztettél, az esetleges, későbbi mellékhatásokkal...

Előzmény: kehsan (2384)