patrik_1985 Creative Commons License 2019.12.21 0 0 19342

Üdv!

 

De a szociális fóbiás lányok általában nem nagyon akarnak étterembe menni, csak, hogy kicsit okoskodjak. :)

Biztos vagyok benne, hogy két szociális fóbiás ember is alkothat egy jó párost, mivel tudják egymásról, hogy a másik nem hülye, csak mindenkinek megvan a maga keresztje, de egy másik hasonló embernek ez a számára sem ismeretlen dolog nem okozhat problémát.

Amúgy ha az étterem annyira fontos valakinek, akkor az is megoldható néha egy kis nyugtató alkalmazásával, ha az ember tudja, hogy ilyen számára gázos helyzet jön, arra az alkalomra fel tud így készülni.

Tudom mindenkinek más a rettegés és lefagyásos helyzet tárgya, ugye nálam ez az evés-ivás, engem ez paráztat be, de ha tudom, hogy olyan helyre megyek ahol nincs ilyen szitu, ott nincs semmi gondom, sőt igazából szeretek koncertekre, focira, sportolni, strandra, kirándulni, társaságba járni, ha nincs ez a hátráltató tényező.

Szerintem sok szociális fóbiás lány és fiú van, aki egyedül van, ezért nem értem, hogy miért nem próbálnak, próbálunk meg egymással ismerkedni, alapból már azzal előrébb lenne az ismerkedés, hogy nem kell félni attól, hogy a másik fél elítél ezért a "tulajdonságért", sőt még nagy valószínűséggel egy rendes, megértő, szerető és hűséges, minden figyelmét a párjára összpontosító társra lehetne lelni, és tutira nem kellene még a féltékenykedéssel sem foglalkozni.

 

Első lépésként egy levelezés is tökéletes, meg lehet ismerni a másikat, még csak nem is kell találkozni, nincs semmi kötelezettség, ha meg a levelezések során szimpátia alakul ki, akkor idővel akármi is lehet.

 

 

 

Előzmény: spider web (19341)