Bakancs4 Creative Commons License 2019.12.18 0 0 12431

Nem haragszom , nem zavarsz ...

Szóval háromkerekű . Nos a képen , ha jól tájoltam be magam egy SULKY KORE nevű állatfaj látható , amit az olasz CASALINI gyártott  . Teszem hozzá nekem ebből most éppen 2 van és egy teljesen kilakatolt alváz is . Az egyik eladó -- nem az amelyik a múltkori képen látható -- és látatlanba lefogadom , hogy a barátod olcsóbban megkapta volna tőlem , mint amennyit a felújításra fog költeni . Ugyanis ez a járgány is teljesen felújított , az előző gazdája egy vagyont költött a felújítására mert a feleségének szánta munka járáshoz -- a nőci a második napon fejrerakta a derék háromlábút , úgyhogy nincs benne még azzal együtt se 100 km amit én hajtottam bele .

De hogy előre menjünk . Ezt a masinát többféle motorral szerelték , én az 50-es motorból is legalább kétfélével találkoztam .

Egyik jármű egykori fórumtársunké volt , azt egy 50-es vízhűtéses kétütemű robogóblokk hajtotta , evégett értelemszerűen automata volt , bár felszerelték valami fokozat előválasztóval is .

A másik az a fajta meghajtás ami az általam kínáltban is van , nos abba gyárilag a Piaggio Ape 50-es hajtáslánc van .

Nem tudom mit ért az ismerősöd felújítás alatt . Ha van némi műszaki érzéke és szeret bütykörészni , akar egy üzemképes verdát miközben nem riad vissza némi barkácsjellegű megoldásoktól -- akkor nagyon jó ki fog jönni a kis szerzeménnyel . Ha valami utópisztikus álmokat kerget makulátlan gyári állapotról és kizárólag gyári alkatrészekben és megoldásokban gondolkodik .... hát hamar meggyűlöli a gépet .

Szóval tudni kéne mije van ( kép , kép , kép ) és mit akar vele kezdeni , illetve most milyen állapotban van a masina .

 

Ez az eladó masina :

Előzmény: 4728ITI (12430)