Tu-154 Phd Creative Commons License 2019.11.22 0 0 7844

Hali Mi !! 

 

Na b..szameg már megint egy stadion projekt ,, Jó jó ez most csak 130 milliárd vÓÓÓna ,de ha kész lesz, biztos hogy 300 milliárd lesz a vége !! Talán ?? ..!!---((( Mert a Puskás arénát NÉPstadiont ,eredetileg 35-40 milliárdra mondták és ebből lett 190 milliárd (!!!).))---  ""A csepeli képviselő-testület megszavazta, hogy Csepel támogatja a  2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését, a Csepelt érintő közpark megvalósítását"" Oszt mi köze csepelnek a IX kerhez ??Mert a Stadiont meg a IX kerben építenék fel.ott a csücsökben a Kvassay zsilip ,meg híd környékén, és az bizyony a Ferencvároshoz tartozik..És az új vezetés stadion stoppot hírdetett !! Azt mondatják ezzel a fidióta tanácselnökkel ""az atlétikai világbajnokság a világon a harmadik legnépszerűbb sportesemény. Ezt 2023-ban a tervek szerint Budapesten rendeznék meg."""

No most a valóság meg az ""

Atlétikai vb: a nézőszám a várakozások alatt  Dohában !!!!.... Hoppá ,vakegér  !!

A tények, a nézőszám a várakozások alatt maradt eddig a dohai atlétikai világbajnokságon.
A szervezőbizottság arra a példátlannak nevezhető esetre reagált, hogy vasárnap a női 100 méteres síkfutás döntőjére gyakorlatilag elfogytak a nézők a Kalifa Stadionból. A dobogósoknak így nem volt ki előtt megtenniük a szokásos tiszteletkört.""

Vagyis egy néző sem volt a Stadióóóónban,,,, Nesze neked 130 milliárd a semmire ..Oszt a NÉPstadion miért nem lehetett egyben Atlétikai sportpályának is megépíteni ??? Úgy ahogy eredetileg is volt, még NÉPstadion korában ??

 

 Erre ni ! ,,,,,,,,,Mondjuk ez még csak a látvány terv ,oszt tudjuk hogy az úszó VB látványterve is a kukában landolt ,azért is került az eredetileg 27 milliárdos költség  több mint 130 milliárdba ...