Tu-154 Phd Creative Commons License 2019.11.18 0 0 7843

Hali Mi ...!

 

Az van hogy """"Egymást érik a botrányok a Facebook környékén,aztán az van hogy tömegesen hagyják ott az emberek a közösségi oldalt. ... elég volt, és vagy hosszabb időre, vagy végleg, de otthagyják a Facebookot.

 

Na most egy lassan bukott oldalt,--díszkivilágított világra néző  kirakatot,--- én sem szívesen használok....

A szobáink ablakára is függönyt teszek ,,sőt még sötételőt is .Elég,, ha a szomszéd csak annyit lát bele az életembe ,hogy épp otthon vagyok ,-e , vagy nem  !!-( már ha fel kapcsolom a lámpát este,,,de ezzel is átszoktam b&kszni a szomszédot, mert van olyan Kütyű már, hogy nem egyforma periódikus  időben, automatikusan felkapcsol a világítás ,és bizonyos idő múlva meg le kapcsol ...,és így kívülről csak az látszik ,hogy van otthon valaki )-........................ Na ugye !

 

Jaaaaj van az a '''''Skót vicc """........ Mondja a Skót ,szomszédja ,, Hogy mi van nállatok esténként?? , hogy ég a villany ,aztán elalszik ,de nyomban újra fel gyullad ,és ez sűrűn megesik egy -egy este ??

Tudod ,,mondja a másik Skót , ..Szeretek esténként olvasgatni,, és rájöttem ,hogy sötétben is tudok lapozni !!

 

És különben is a föld meg lapos !!!  EARTH = FÖLD

 

 

 ,,,, hehehehehehe  ,Mert mit is mondott a nagyokos szélesgábor az Ikarus tönkre tevője ???

"""""......A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.....---" és lehet hogy a föld is ezért lapos ??

Előzmény: grisin100 (7842)