bolond halál Creative Commons License 2019.10.17 0 0 19320

Szinte csak magamnak, hogy feldolgozzam ezt a rizsa óta tartó támadássorozatot.

 

1. Nem kell világraszóló paranoiát gyártani pár ember akciójának a nem elfogadásából. Én sem tettem.

2. Szélsőséges hozzáállással nem lehet hozzáállni növekedő dolgokhoz. Ha egy fára azt mondjuk, hogy mindaddig semmit sem ér, amíg teljesen kifejlett nem lesz, akkor soha nem kapunk egy egészséges, kifejlett fát, mert elpusztítjuk, mielőtt akkorára nőhetne. Kb. ugyanez a helyzet az álmokkal.

3. Soha nem mondtam, hogy az a tény zavar, hogy hozzám szólnak. Annak mikéntje zavar. Hogy egy teljesen normális beszélgetésben egyszer csak egyre több provokáció jelenik meg, a véleményem figyelmen kívül hagyása, elakadt lemez technika, se magyarázat, se lábjegyzet hozzá, ha megkérdezem, akkor sem. Már itt jelen van a totális leszarás, amire nekem nyilván mosolyogva és hálásan kellett volna reagálnom. (miért is?)

4. Senki nem szól hozzám, az a baj? Miért lenne baj? Mikor írtam, gondoltam ilyet valaha is?

5. "Hülyeségekről beszélek nekik"? De egyszer sem jelezték, ugye? Vagy ha véletlenül igen, akkor hiába folytattam volna párbeszédet, nem sikerült.

6. A "geci lottó ötösből" látszik, hogy hova is akarsz elhelyezni. Nagyon szeretnéd, ha egy ilyen kicsinyes, mindenki iránt gyűlölködő valaki lennék, de sajnos kiderült, hogy nem vagyok az. Bár nagyon igyekeztetek a folyamatos provokációval lehúzni, az tény.

Előzmény: Törölt nick (19315)