bolond halál Creative Commons License 2019.10.14 0 0 19311

Vannak lelki problémáim, de azt visszautasítom, hogy te a haverjaiddal kiprovokálsz belőlem belső, fájdalmas dolgokat, hogy utána megtaposd azt, hogy ez az én siránkozásom lenne. Gondolj bele abba, milyen lenne, ha te soha, semmilyen gyengeségedet, fájdalmadat nem mutathatnád meg senkinek, akár egy ilyen fórumon, ahol ez segíthetne, hanem mindenért rideg elutasítást kapnál, mindenért téged hibáztatnának olyan emberek, akiknek fogalmuk sincs, mit éltél át. (akkor is, ha vannak ennél sokkal rosszabb sorsok is) 

Voltak erőfeszítéseim, csak kiírtam magamból, hogy néha mennyire reménytelennek tűnik. Kiírtam magamból olyan dolgokat, amelyeket egy ilyen fórumon ki lehetne írni, és ha tényleges problémával rendelkezők írnának ide, nemcsak lesben álló vérszívók, akkor talán kiderülne, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal. Ha nem gyógyszerekkel való üzérkedésről lenne szó, hanem tényleges "emberi dolgokról", ahogy régen.

Ha nem támadnátok itt, akkor havonta párszor feljönnék ide, kiírogatnék magamból ezt-azt, névtelenül, de mégis abban a tudatban, hogy valaki esetleg átélt hasonlót és hozzászólhat.

Előzmény: Törölt nick (19310)