atsoc Creative Commons License 2019.10.12 0 0 19264

 

 

Na Te bolond halál!

 

Most már tényleg ez az utolsó hozzászólásom itt.:)

 

Hogy lehet álságos és ostoba egy hozzászólás, amiben csak kérdések szerepelnek?

 

Azért voltam kíváncsi arra, hogy milyen félelmek mozgatnak, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy a szorongás minden esetben félelmekből táplálkozik, úgy gondolom nem feltétlenül kell félni bármitől is, hogy szorongjon az ember.

Az a baj nagyon tudálékosan írsz, de Te nem érted meg azokat a dolgokat, amiket mások írnak, ráadásul az üldözési mániád miatt mindent túlgondolsz, mindenben támadást vélsz felfedezni.

Ezt be kell látnod, kérlek olvass vissza mindent az elejétől fogva, mert tényleg hasznodra válhat. (tudom most gyógypedagógust játszom megint..)

Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki tényleg csak kíváncsiságból kérdez, mert érdekli a téma és a másik véleményére?

Fogadd el, hogy nem mindenki szeretne ártani és nem minden támadás, amit annak vélsz! (most ez tényleg okoskodásnak tűnhet)

Bár valószínűleg nem tudod ezt elhinni és elfogadni, de akár elhiszed, akár nem egy csepp ártó szándék sem volt bennem!

 

Ja és a "szociákus" az szociális akart lenni, csak egy egyszerű elírás volt, mert sietve gépeltem. ( a ránk jellemző túlgondolás ékes példája ugyebár :) )

 

Egyébként akaratlanul is jót tettél velem, mert kb egy hónapja irkálunk és szinte teljesen megszűnt a szorongásom.

 

Ha valaki még valaha olvassa ezt a fórumot, szerintem ez annak köszönhető, hogy eltávolodtam a témától, egyszerűen nem foglalkozom vele és mindig másra fókuszálok.

Bár történtek pozitív dolgok, amik nem rajtam múltak és sok erőt adtak, de komolyan hiszem, hogy az a megoldás, hogy az ember minden percben elfoglalja magát, reggeltől-estig, soha nem adva időt magának az unatkozásra, gondolkozásra.

Mindennapos sport, lehetőleg reggel, egészségesebb életmód, fogyás, komfortzónából kimozdulás stb. stb. blabla.:)

De tényleg!

Az sem érdekel, ha esetleg pár hét múlva visszatér, mert már nem fogok belemerülni a témába, akkor elfogadom, hogy ez van és kész.

Úgyhogy szerintem, aki szociálisan szorong az próbáljon meg 180 fokos fordulatot venni az élet minden területén, minden szokását változtassa meg, hátha segít, rosszabb úgysem lehet.

 

Ámen!

 

 

 

 

 

 

Előzmény: bolond halál (19262)