Tu-154 Phd Creative Commons License 2019.10.10 0 0 7832

Hali Grisa ,,Hali Mi.... !!

 

No ezt most egy az egyben be másolom a másik fórumról ,mert ekkora 

ökörséget felelős zország vezető nem mond,,,,!!!!Már mint nem az Egyed napról szóló hsz.most a lényeg .!Hanem a Pógármester választás propaganda szövege.Szerintem még göbbels sem tudott ekkorát hazudni a népnek.

 

 

Igen igen szóban el mondtad hogy Egyed a kulcs szó ! No de van ám ettől nagyobb gond is a zországban . Úgy olvastam a lapokban,az újságokban,sőt azt mondják hogy a lakáj médiás TV-k is azt szajkózzák  ,hogy -(m)Agyarországon megszünt az Idegenrendészet, a Bevándorlási hivatal,és a Határőrség is. ! Persze lehet hogy csak a buta vezetőnk terjeszti ezt az álhírt,!!!de sajna a nép egyrésze ,meg még butább ,mert el is hiszi ezt az oltári baromságot-( ezt már nem is lehet populista szövegnek nevezni )- ,amivel eteti őket a """"fele'lőtlen""" vezetőnk,és a szolga hada .

Mert hogy lehet olyan hazugságot állítani, hogyha ellenzéki Polgármester lesz valamelyik városban, akkor az a város migránsokkal lesz tele.................................azt a krvaéletbe Na.

...Hmmm......Vagyis ezek után nem a Bevándorlási hivatal ,az Idegenrendészet fogja elbírálni a menedék kérők ,kérelmét ,hanem az egyszerű Polgármesterek ,,,és hogy jönnek be az ellenzéki városokba a migránsok ??? Jaaaaaa értem már !!!

Nem lesz Határőrség sem ,le bontják a kerítést ,és szabad be járás lesz a zországba.Meg szerintem óriás plakátokon fogják hírdetni hogy melyik városba menjenek a migráncsok .Akkor ezért mondta a kétlábon járó disznósajtrezsiszilárd,hogy minden városba helyőrséget kell alakítani ,hogy megvédjék a városokat a migráncsoktól!!! Na persze csak a genetikailag szolgalelkű pogármesteres városokat. Akkor bizony nincs más hátra ,minthogy minden buta vezette város köré ,vízes árkot kell létesíteni,meg várfallal kell körbe venni ,és kiplakátolni Jumurdzsák fényképét is  !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizony nem gondoltam volna hogy ekkora orbitális hazugságot is elhisz a nép egyrésze a XXI században2019-ben .Hova tünt a logikus gondolkodás ??????

Előzmény: grisin100 (7831)