ErzsebetEdit Creative Commons License 2019.10.01 0 0 81

Szia,

egy ideje hallgatok, nem tudtam eldonteni, irak vagy ne... a parom allapota egyre rosszabb, nem tudtunk elmeni 27 en Budapestre, s amugy is csak CT vizsgalatokra voltunk elojegyezve, a beigert sugarkezeles meg csak az eredmenyek kiertekelese utan johetett volna szoba.

A jobb fele teljesen lebenult, nem tud labra allni, a gondolkodasa is lelassult. Meglettek a CT eredmenyek, a kopony MR is, de sajnos egyaltalan nem hasznalt a gyogyszeres kezeles, ami azt jelenti, hogy duplajara nottek a daganatok, ugy meretben ,mint szamban. A tudo tele van, a majban is mar 37mm a legnagyobb daganat s emellett meg lett minimum 15 db, a koponyaban is  duplara novekedett a merete es szama,  a legnagyobb 39 mm s ami a legrosszabb, hogy van egy a nyultagyban, nagyon rossz helyen...azt mondtak el fogja vesziteni a jozan eszet s a vegen megfullad. Borzalmas! Semmit nem hasznalt a celzott kezeles! 

Marosvasarhelyi vagyok, par honapja itthon van, innen jartunk ki, most itt, surgosen nekifogtak egy sugarkezelesnek, de ez mar nem gyogyitja, ez csak palliativ jellegu kezeles. A sugarkezeles elkezdese elott 3 nappal hagyta abba a gyogyszeres kezelest, addig folyamatosan szedte, de az ugy is csak 2 honap. Remeltuk, hogy bar a tudoben es majban levo daganatokra hatassal lesz, de sajnos nem igy lett. 

Egyebkent, meg mindig jol nez ki, fogyni sem fogyott, ranezesre, nem latszik a sulyos betegsege, etvagya is van, a kozerzete is csak az elso ket sugarkezeles utan volt rossz. Nem ertem... Elhanyagoltak, nagyon.

O meg mindig remenykedik a gyogyulasban es en tamogatom ebben. Tehetetlensegem megorjit, de csak ennyit tehetek. 

Remelem, nalad minden rendben lesz, allitolag ha nyirokba ad attetet es nem veren keresztul terjed, az sokkal kedvezobb. Egyszeruen nem tudom, mit mondjak...a mi rossz diagnozisunk bearnyekolja jozan gondolkodasom, de fuggetlenul ettol, kitartast kivanok, gyogyulast s ahogy mi sem adtuk fel a remenyt, ugy te se tedd semmilyen korulmenyek kozott!

Előzmény: Kriszta05.17 (80)