atsoc Creative Commons License 2019.09.19 0 0 19215

 

 

A hirtelen váltás annak köszönhető, hogy az elején nem értettem, hogy miért szúrtál oda, úgy, hogy nem is ismersz, de közben leesett, hogy a rossz tapasztalatok miatt tetted.:)

 

Nem azért, mert "hátha ez bejön", mert egyszerűen tényleg nincs semmi hátsó szándékom azzal, hogy ide írok, csak tényleg azt gondoltam, hogy lehet itt eszmét cserélni, de rájöttem, hogy halott ez a fórum..

 

Nem tudom miért, de minél többet olvasok szociális szorongás témában, annál inkább érdekel a téma.

Most már ott tartok, ha engem nem érintene ez a dolog, akkor is érdekelne a pszichológiai háttere, meg minden, ami ezzel kapcsolatos.

 

Egyébként érdekes, amit írsz, mert én úgy tudtam az introvertáltság és a szociális fóbia két külön dolog, mert elméletileg az introvertált emberek jól érzik magukat a bőrükben és nem is szeretnének másmilyenek lenni, ellenben a szocfóbokkal, akik viszont szeretnének nyitottak lenni és szociális életet élni, csak a gátlásaik miatt nem teszik.

 

Vagy lehet, hogy a kettő között van átmenet?

 

Fene tudja...

 

Amúgy tényleg rengeteg energiába telhet tudatni másokkal, hogy milyen vagy, mert egyszerűen ezt az emberek nem értik meg, sőt el sem tudják képzelni, hogy lehetséges ez.

Ismerek rengeteg olyan embert, aki szó szerint rosszul van, ha pár órát egyedül kell lennie és nem szól hozzá senki, szerintem ezek az emberek társaságfüggők..

Milyen furcsa, hogy vannak emberek, akik a társaság hiányától szoronganak.:)

 

Neked egyébként minden helyzetben előjön a szorongás, vagy csak idegeneke korlátozódik?

 

 

Előzmény: bolond halál (19213)