Strawberry1990 Creative Commons License 2019.06.01 -1 0 8868

Sziasztok !

Sok ország bejárása után úgy terveztem/terveztük , hogy 2020-ban Portugália lenne az úticél .
Mivel Európa egy jó részét sikerült lefednünk ( Összes Balkán ország , Oroszország , volt Szovjet tagállamok ) de még Európa ezen felén nem jártunk lenne egy csokor kérdésem azoktól akik már meglátogatták eme gyönyörű országot .
Minden építő és segítő jellegű választ nagyon szépen köszönök utazócsapatunk nevében is .

Először is szeretnénk egy már nagyon meleg hónapban utazni ugyanis célunk a fürdőzés és a felfedezés egyvelege lenne . Ahogy olvasom július - augusztus a legmelegebb hónapok , ez valóban így van ? Illetve az óceán hőmérséklete ilyenkor már fürödhető ? Tudom ez relatív fogalom , de nálunk a 21 fok már fürdésre alkalmasnak számít .

Helyi autókölcsönző cégeket ismer valaki , ha igen mit ajánlatok ? Esetleg nem helyiek is érdekelnek ;)  Érdekelnének olyan cégek ahol a depositot ki lehet nullázni napi biztosítással .

A közlekedés mennyire kaotikus összességében ? Már vezettem olyan országokban mint Görögország , Albánia , Bosznia , Olaszország azon belül Nápoly vagy Catania tehát a kaotikus fogalmát ismerem de ezekhez mérve akinek van tapasztalata azt szívesen fogadom illetve , hogy vannak e olyan íratlan szabályok amiket illő betartani ?

A strandokat látom , hogy délen pl majdnem 100%-ban homokosak a partok illetve a víz hőmérséklete is megfelelő de pl júliusban a Lisszabon és környéke rész mennyire fürödhető ?

Lehet még idő közben eszembe jut valami , de bármilyen kis okosság érdekel mert úgy vagyok vele hogy felesleges információ nem létezik :)