shiwnouk Creative Commons License 2019.05.06 0 0 1888

A topikot nézegetve azt látom, hogy régen voltak nem sok az 1ben megoldások, hanem épp úgy mint egy mosógépnél volt - olcsó - mosószer meg hozzá öblítő. Ezek mára teljesen eltűntentek? Nem versenyképesek a tablettákkal szemben?

 

Nálatok létezik valami minumum ár, aminél drágábban nem veszitek meg a Somat goldot (vagy az aktuális kedvencet)? Én még eddig nem vettem(csak kaptam egyet), de az itteni infók alapján mikor boltokban látom az árakat a hátamon feláll a szőr és eszembe nem jutna megvenni 40-80 Ft-os darab árakon, úgy vagyok vele, hogy inkább kivárom, mert csak lemegy majd valamikor valahol 35-36 Ft/db vagy ez alatti árra.. Van ennek értelme vagy akár egy évet várhatok mire valamikor is ennyire leakciózzák?

 

Melyik bolt az ahol általában a legjobb áron meg lehet kapni? Csak hogy ne kelljen x+1 boltnak az akciós ujságát lesni hétről hétre. Pl. szerintem Sparban még akióban sincs sosem olyan áron mint amilyen olcsón néha meg lehet kapni a Pennybe vagy az Auchanba. De ezt nem tudom csak feltételezés, s inkább kérdés.

 

Folyékony Soamt gold-ról van tapasztaltotok? vagy az eleve hátrányból indul a tablettával mert drágább vele egy mosás, mint a tablettával?