Törölt nick Creative Commons License 2019.01.30 0 0 19184

|||| CSOPORT SZOCIÁLIS FÓBIÁSOKNAK||||

Sziasztok, én vagyok a Kapaszkodó csoport egyik alapítója, tagjaink nagy része szocfóbos, de vannak páran más problémával is. 2017 végén hoztuk létre, azóta volt több találkozónk is, főleg beszélgetős-kirándulások szoktak lenni, de volt, hogy elmentünk moziba, billiárdozni. Igaz, Budapest orientáltak vagyunk, de vannak vidéki csoporttagok is. Elsősorban a találkozókra van kihegyezve a csoport, de nyilván előtte neten is beszélgetünk. Aki szeretne, a kapaszkodocsoport@gmail.com email címen tud jelentkezni. Facebook csoportról van szó, valós profillal rendelkezőket tudunk csak bevenni. A csoport leírása:

„Kapaszkodó

Egy csoport, mely azzal a céllal jött létre, hogy biztonságos, elfogadó légkörben tudjunk beszélgetni, egymásnak és magunknak segíteni.

Különböző lelki problémákkal küzdő emberek számára szeretnénk egy baráti társaságot létrehozni (például szociális fóbiások, pánikbetegek, kényszerbetegek, stb), de várunk szeretettel bárkit, aki szívesen csatlakozna, úgy érzi szüksége lenne egy közösségre ahol megnyílhat, megoszthatja problémáit, jól érezheti magát. E közösség alapvető és legfontosabb célja, hogy találkozzunk is egymással és ne csak online beszélgessünk. Tehát szeretnénk személyes találkozókat szervezni, közös beszélgetéseket, esetleg szabadidős programokat, kirándulásokat, illetve amire igényt tartotok.

Elsőre lehet, hogy kemény dolognak hangzik egy ismeretlen személlyel találkozni, de higgyétek el, hogy valami közös mindenkiben van a betegségén kívül is!

Sok lelki gond negatív beidegződéseken, negatív élményeken alapul, szeretnénk ezeket pozitívokra cserélni, az által, hogy jó közösségi élményeket szerzünk, melyekből erőt meríthetünk.

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük írjon magáról néhány mondatot az alább megadott e-mail címre, és egy nevet, mellyel felvehetjük titkos facebook csoportunkba, ahol majd a találkozók részletit megbeszéljük.


Kapcsolat: kapaszkodocsoport@gmail.com

Várunk Titeket!”