hiper fizikus Creative Commons License 2019.01.24 -1 0 48

Szia 

Húha, hát nem tudod ? 

 

pl. vannak-voltak oyan a náthánál az orrba spricelendő hatóanyag, ami odotta-tágította az orrdugulást . Csak azt nem írták a hozzáadott papírra, hogy mellékhatásként anyira hozzá lehet szokni, hogy egy idő egyáltalán nem tudsz meglenni nélküle, mert olyan egyre erősebb orrdugulást okoz, amit csak vele tudsz oldni . Perre is mentek miata, és a gyógyszergyár sokat huzavonázott úgy, hogy a perlekedés drágán jött ki, nem is tudom, hogy hogyan végyődött . Kell ez neked ?

pl. Közismert, hogy az altatókhoz is, a nyugtatókhoz is ugyanígy hozzá lehet szokni, amit szerintem a gyógyszergyárak nem is bánnak, mert ebből jön nekik a pénz . A hozzászólásodból úgy vettem ki, hogy a te sterszoldód is valami nyugtató-lazító féle, és egészen biztos, hogy hozzászoksz majd, a rabja leszel . Ellenben a jóga hullapóza nem chemikálé, hatásos és te kontrolálod . Nem hozzászoksz majd, hanem megkedveled majd .

Vagyis egy idő után altató nélkül nem fogsz tudni rendesen aludni, akkor is ha altatóval jól alszol .

Vagyis egy idő után nyugtató nélkül ideges leszel, és csak ettől a gyógyszertől leszel nyugdt . Gondolj a cigareta nikotinjára: a cigaretást a hideg veríték veri ki, ha nem jut az újabb nikotin adagjához; és figyeld meg, hogy a dohánygyárak milyen pofátlanul reklámoznak-marketingellnek: az amerikai filmekben az ivászat és a dohányzás jeleneteket ezek a cégek fizetik . A köznép pedig iszik és dohányzik, modjam tovább ... 

 

De neked, aki még nem szokot rá, lehetőséged van arra, hogy a jobbik eszedet előveszed, és egyszerűen tartózkodol tőlük . Hallgas rám, és ne gyógyszerezd be magad világba . A jóga hullapóza kell neked, ha valamit nem értesz vele kapcsolatban, akkor bátran kérdezd meg tőlem, mert ehez jól értek .