Törölt nick Creative Commons License 2019.01.01 -1 0 342

Kedves Hölgyeim!
Masszőr egyedülálló Hölgyekhez, Párok Hölgy tagjaihoz vagy lánypárokhoz házhoz megy Budapesten vagy közvetlen környékén! Kor és alkat nem számít, én örömmel megyek el hozzád akárhány éves is vagy, vagy akármilyen a testalkatod! Több éves masszázs gyakorlattal rendelkező idősebb, teljesen borotvált, kis mérettel (13/3,4 cm) rendelkező Úr, Budapesten és környékén házhoz megy, teljes testet érintő olajos masszázst adok teljes élvezettel, időkorlát nélkül. (Test a testtel is, olajosan, mely során a kukim is simogat téged és izgat fel a csúcspontig!).
Masszázs közben én is meztelen vagyok, és simogathatod a testem bármely pontját közben, mely növeli az élvezeted, és a masszázs élményed.
Párok esetén, ha nagyon kívánod a más kukiját érezni nemcsak a párodét, ha egyedül élsz és régen voltál férfival, vagy még sohasem voltál férfival és éreznéd szeretnéd az elélvezés élményét, ha szeretnél egy kellemes pár órát eltölteni, akkor mindenképpen keress meg! Szeretettel, lágyan, minden erogén zónát érintve masszírozlak, majd juttatlak el a csúcsra!
Miért hagynád ki, most itt a nagy lehetőség az élvezetre! Párok esetén a párod is jelen lehet, akár fotózhat, videózhat is.
Ha gátlásos vagy, akkor is hívj nyugodtan, pár perc alatt feloldom a gátlásaidat és teljes örömmel adod át magad az élvezeteknek, a csodálatos masszázsnak!
De akár keresztlányodat, barátnődet is meglepheted egy élvezetes masszázzsal!
Ne habozz, hívjál most, nem fogod megbánni! Ne engedd el a jó lehetőséget, hogy nagyot élvezzél!
Ha két férfival szeretnéd egyszerre az se probléma, mert a legjobb barátom is szívesen eljön, aki fiatal, 28 éves, 15/4,5 cm-es a kukija!
Írj még ma a nude.freestart@indamail.hu e-mailcímre, nem bánod meg, az élvezet és a teljes diszkréció garantált.

 

Hölgyeknek érzéki, erotikus masszázs betanítását is vállalom Budapesten, akár a te lakásodon, kortól és alkattól függetlenül.
Jelentkezzél még ma, mert a helyek korlátozottak!
E-mail: nude.freestart@indamail.hu